MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce lansari mai pregateste oare Apple?

Screen shot 2013-10-20 at 10.10.49 AM
Evenimentul Apple de pe 22 octombrie mi-a pus un pic pe hold planul de a achizitiona noul MacBook Air (June 2013). Zvonurile umbla aiurea in jurul acestei date si, parca mai mult ca oricand, lumea nu prea stie la ce sa se astepte.

Este aproape sigur ca vom vedea din aceasta luna iPad Mini cu Retina Display si probabil functia Touch ID pe toata gama iPad, dar in rest? Oare cu ce va veni Apple pe piata?

Unii speculeaza ca vom vedea cateva noutati asteptate de ceva vreme. Pe invitatia trimisa jurnalistilor scrie “We have a lot to cover” si de aici imaginatia poate zbura in toate partile. Sa fie oare momentul pentru un televizor Apple? Sa fie momentul de lansare pentru iWatch?

In urma cu putin timp, incercam pe blog o serie de scenarii (1 si 2), in care spuneam ca Apple are nevoie de un nou something. Mie mi-ar placea sa vad un Convertible Mac, un device 2-in-1 ce imbina o tableta cu un ultrabook. Asus a reusit deja sa atraga atentia cu Transformer.

Cele mai multe zvonuri, in acest moment, se invart in jurul iPad si MacBook. Daca de iPad am amintit deja, gama de laptop-uri ar putea fi o noua mina de aur pentru Apple sau zona in care mai au de atras multi consumatori. De aceea, poate vom vedea un MacBook mai ieftin sau imbunatatiri la toata gama, inclusiv la MacBook Air (mai subtiri, cu baterii mai rezistente si ecrane mai bune).

Mi-ar placea sa vad pariurile voastre in sondajul de mai jos.

Ce credeti ca va lansa Apple pe 22 octombrie?
  
pollcode.com free polls 

3 comentarii

  1. Bogdan Popa says:

    Cea mai plauzibila lansare este cea a unui iPad cu Touch ID.

    Avand in vedere ca noul Nexus 7 a ridicat bara pentru tabletele de 7-8″, e posibil ca noul mini sa vina cu Retina Display, desi erau ceva zvonuri despre probleme referitoare la Retina Display pentru iPad mini intr-o perioada.

    Daca e sa dam crezare zvonurilor aparute pe Internet referitoare la scaderea productiei pentru iPhone 5C, este posibil ca Apple sa nu riste un iPad colorat. Cel putin nu acum, pana varianta “C” nu o sa prinda mai mult.

    Probabil noul Macbook de 12″ este cel mai sigur pariu. Si din ce scrie pe macrumors, o sa fie mai subtire decat Macbook Air si va avea Retina Display.

    iWatch vor lansa probabil dupa Galaxy Gear 2.

    Mai mult ca sigur vor prezenta in detaliu noul iMac si vor oferi o data de disponibilitate. La fel si pentru OS X Mavericks.

    Sub conducerea lui Tim Cook Apple nu a mai pastrat secretele asa bine, deci ma indoiesc ca vom vedea ceva complet neasteptat.

  2. Bogdan says:

    Apple a lansat ultimele modele Air in iunie, odata cu anuntarea platformei Haswell. Ar fi o surpriza sa aduca noi modele atat de curand.

  3. Tocmai asta ziceam si eu, Bogdan. Voiam sa imi iau modelul din iunie, insa astept. Poate e interesant MacBook 12″ cu Retina Display, desi e preconizat pentru 2014.

Comentează