MANAFU*

Abonamente Evensys

Daca asteptati Google Glass, poate va luati intre timp Recon Jet

Cand toata lumea vorbeste despre Google Glass, compania canadiana Recon Instruments care a lansat deja primii ochelari cu display pentru sportivi (Snow) a anuntat revenirea pe piata cu un produs nou si promitator, ce se bucura deja de un sprijin substantial din partea companiei Intel.

Recon Jet sunt noii ochelari inteligenti destinati atletilor si sportivilor in general, dar care se pot plia pe diverse alte activitati, gratie aplicatiior software pe care Recon le pune la dispozitie utilizatorilor. Cantarind doar 60 de grame si dotati cu lentile polarizate, display widescreen 16:9 WQVGA, camera video HD 720p si multe alte accesorii, Recon Jet se vor a fi un adversar serios al lui Goolgle Glass; si in multe privinte chiar reusesc.

La o rapida trecere in revista a pricipalelor caracteristici ale acestui gadget, se remarca procesorul Dual-Core ARM Cortex-A9 de 1 GHz, GPS-ul incorporat cu giroscop, altimetru, termometru, magnetometru si accelerometru, un touchpad optic extrem de sensibil, (capabil sa functioneze in orice conditie atmosferica, chiar si cu manusi), camera cu microfon si speaker incorporate, conexiune Wifi, Smart Bluetooth si ANT+ , memorie DDR2 SDRAM de 1GB, 8 GB flash. si lista poate continua cu o multime de alte detalii tehnice.

Trebuie mentionata si posibilitatea de a se sincroniza cu telefonul mobil(doar Android sau iPhone) pentru conexiunea la internet (alternativ, se poate conecta WiFi la internet). In viitor, poate cei de la Recon vor avea in vedere eliminarea necesitatii sincronizarii cu telefonul pentru conexiunea Internet (eventual folosind tehnologia Data Sim card direct in sistemul de operare al ochelarilor). Ar deveni astfel un dispozitiv computerizat complet si perfect independent, capabil sa preia toate functiile smartphone-ului.

si acum vin intrebarile firesti: de unde ii pot cumpara si cat costa? Aici intervine testul de rabdare: Recon Jet pot fi comandati doar pe site-ul oficial, prin precomanda, produsul fiind livrat catre consumatori abia in martie 2014. Cei de la Recon au declarat ca spera totusi ca primele produse sa fie livrate incepand cu decembrie 2013.

Vestea buna este ca Romania se afla printre destinatiile catre care Recon livreaza. Pretul de pornire este de 599$. Nu ne ramane decat sa-i credem pe cuvant pe cei de la Recon care ne promit ca ochelarii vor merita fiecare cent cheltuit.

Post scris de Raul Lucian, SEO Specialist, pasionat de marketingul online, client fidel pizza Cluj.

3 comentarii

  1. Voiqu says:

    Daca nu o sa inceapa livrarile din decembrie sa prinda un avans de 2-3 luni in fata Google Glass nu stiu ce succes or sa aiba.
    Sunt mai scumpi cu cel putin 100$ fata de GG (Price Point Estimated At $200-500).
    Sunt curios acum ca au inceput vanzarile de iPhone5c si 5s la orange/vdf/cosmote in Romania care o sa fie mai cumparat.
    Pe Reuters s-a scris ca: “Apple cuts orders of iPhone 5C as consumers prefer 5S” insa in Romania s-ar putea ca 100eur sa conteze pentru unii.

    Pe langa pret, sa nu mai vorbim de brand-uri sau de numarul de utilizatori Android care sigur o sa beneficieze de ceva aplicatii gratuite etc.

  2. […] oara pe refresh.ro prin aprilie 2012. Inca putin si se fac 2 ani, vreau sa zic. Altfel, Cristi a semnalat inca o companie care pare sa lanseze Google Glass Killer. Se numeste Recon Jet si stie sa faca o […]

Comentează