MANAFU*

Abonamente Evensys

Sa facem un pic de PR blogosferei (Part 6)

Am pornit acum ceva vreme seria de articole “Sa facem un pic de PR blogosferei”, cautand sa aduc in prim plan cifre, studii de caz si tendinte actuale in sprijinul blogging-ului local. Si mai am cateva idei care sper sa se materializeze.

Astazi insa nu va voi arata cifre despre blogosfera. Va propun niste cifre despre un blog.

Raluca Popa (raluxa.com) a facut un infografic cu detalii esentiale din activitatea sa in blogging din ultima luna. Este o buna carte de vizita pentru cei care ii viziteaza blogul, dar si pentru companiile care vor sa lucreze cu ea. Ma gandesc acum sa ii urmez exemplul. Trebuie doar sa decid ce fel de furnizor de infografice aleg: designer specializat sau un instrument online?

statistici raluxa.com septembrie 2013 infografic

6 comentarii

  1. Scuze, poate nu am prins primul episod, dar cu ce se face infographicul?

  2. Mă refer dacă există o unealtă specifică pentru un infographic ca cel din articol, ceva automatizat.

  3. Raluxa says:

    Cristi, iti multumesc pentru aprecieri. Daca ai posibilitatea, iti recomand cu siguranta un design custom, care sa reflecte personalitatea ta sau a blogului. Asa cum iti spuneam insa, am descoperit intre timp si cateva template-uri usor customizabile de la Hubspot (http://offers.hubspot.com/thank-you/how-to-easily-create-five-fabulous-infographics-in-powerpoint) pentru cine doreste sa faca asta fara sa se complice.

  4. Oana says:

    Foarte utila informatia, multam! Cu siguranta o sa-l folosesc si eu la un moment dat. Apropo de seria aceasta, am citit astazi articolul acesta, care mi s-a parut foarte relevant: http://socialmediatoday.com/feldmancreative/1776836/21-benefits-blogging-and-22-blogging-tips?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Social+Media+Today+%28all+posts%29

  5. […] data trecuta si care au semnalat public demersul meu intr-un fel sau altul, incepand cu Radu, Cristi, Catalin, Ionut, Marius sau Razvan. Apoi as vrea sa ii multumesc Danei pentru toate retetele pe […]

Comentează