MANAFU*

Abonamente Evensys

Unde sunt cei mai rai comentatori?

dreamstime_s_18730924

Un studiu recent spune ca oamenii de pe Facebook sunt de doua ori mai civilizati in comentarii decat cei prezenti pe Washington Post. Explicatia este simpla. Sub anonimat, oamenii au mai mult curaj si vorbesc mult mai usor in termeni negativi despre orice persoana si orice subiect. S-a vazut acest lucru dupa ce un profesor de la University of Kent (UK) a comparat comentariile pentru acelasi articol publicat pe site si pe Facebook. Si cred ca vedem cu totii in “calatoriile” noastre online.

In spiritul curiozitatii mele pentru a afla ce cred cei din jurul meu si ca o continuare a discutiei de aici, va invit sa participati la un sondaj rapid.

Care credeti ca este platforma cu cei mai rai comentatori?
  
pollcode.com free polls 

© Konstantin Sutyagin | Dreamstime.com

3 comentarii

  1. Gabi Miron says:

    Eu cele mai urate si jignitoare comentarii le-am vazut pe youtube, nu stiu de ce comunitatea e asa, dar asta e adevarul 😛

  2. Șerban says:

    Cred că ai început greșit. Nu întotdeauna „rău“ înseamnă același lucru pentru toți. Dacă, de exemplu, cineva spune că noul mall este „în centrul Bucureștiului“ și altcineva comentează și îi explică harta orașului, cel din urmă va fi comentator rău, din punctul de vedere al celui dintâi.

  3. […] Manafu ne intreaba unde sunt cei mai rai comentatori. Nu, nu sunt pe facebook. Interesanta […]

Comentează