MANAFU*

Abonamente Evensys

Vrea cineva un smart watch?

Mi-au trecut “pe mana” trei ceasuri inteligente (smart watch) pana acum. Doua le-am oferit pe blog in diverse concursuri (aici si aici), unul l-am pastrat pentru mine. Pe care nici macar nu il folosesc pentru aplicatii. De curand, Samsung a lansat ceasul Gear si in Romania, care are sanse sa devna primul smart watch de masa. Brandul Samsung deschide foarte usor astazi portofelele.

Cum imi place sa urmaresc tendintele momentului si cum imi place sa le discut cu comunitatea din jurul acestui blog, ii “provoc” pe cititori la un mic sondaj. Sunt foarte curios sa aflu ce cred si altii despre aceasta moda.

Ai un smart watch?
  
pollcode.com free polls 

Ca tot aminteam de Samsung, zilele acestea, brandul a pornit o campanie de promovare pentru Gear in US. Mi se pare interesanta abordare din spot (vezi mai sus). Un tip merge pe strada si arata trecatorilor functiile ceasului. Asta imi intareste o alta idee de data recenta: Astazi trebuie sa cobori cu tehnologia in strada, trebuie sa treci dincolo de grupul entuziastilor si cel de early-adopters. Oamenii sunt mai deschisi acum la nou. Trebuie doar sa le arate cineva beneficiile.

9 comentarii

  1. Cristian says:

    Te trec in reader. Nu am știut de concursurile trecute 🙁 si ma țin de un an sa îmi iau… Apropo, pe iPhone nu ai link pe “aici si aici” in articol, nu stiu pe desktop.
    Ma uitam pe net ca au prețuri de pornire in general (nu samsung) de 150€, deci pana in Crăciun trebuie sa îmi iau. Simplul fapt ca ești intr-o camera si îți suna telefonul iar ceasul îți indica treaba asta, e fenomenal. In armata, la pantalonii de pijama nu aveam buzunare. Așa ca tineam tigarile si telefonul in ciorap. Ce senzație misto era când îți vibra piciorul 😉

  2. Stefan Oancea says:

    Da.

  3. SilviuP says:

    La concursul cu Pebble watch am participat și eu. În continuare mi se pare cel mai practic de până acum (nu am studiat prea mult Cookoo, pare și el decent). Îmi bazez părerea pe faptul că ceasul ar trebui să aibe o baterie care să țină mai mult ca un telefon. Cred că un ceas ar trebui să fie o extensie, nu un înlocuitor, pentru a fi cu adevărat util și practic.

  4. Claudiu says:

    Cel mai bun review l-am gasit aici: http://goo.gl/X7U8pG (The Next Web).
    Nu vreau inca un gadget pe care va trebui sa-l incarc la 3 zile. Acel ” plastic charging cradle” NECESAR pentru incarcare e inca un inconvenient.
    Picatura ca umple paharul e faptul ca e compatibil (momentan, dar la cum se misca Samsung cu update-urile, probabil pentru mult timp) doar cu Note 3. Va urma un update catre S4 si Note 2. Haide Samsung, poti mai mult.

    Zilele astea sunt in cautarea unui Pebble (au redeschis comenzile) ori Ion glasses (un concept simplu dar interesant).

  5. Bogdan says:

    Sunt interesante si cele doua clipuri care prezinta evolutia conceptelor de smartwatch
    Samsung Galaxy Gear: A Long Time Coming
    http://www.youtube.com/watch?v=B3qeJKax2CU
    Samsung Galaxy Gear: Evolution

  6. cosminv says:

    Nu detin un smartwatch dar inca din stadiul de kickstarter pebbleul mi-a facut cu ochiul si nici acum nu mi-a trecut. L-am butonat insa la un prieten si pot zice ca am ramas deplin “indragostit” de el. Chiar daca galaxy gear este the new s**t tot un pebble am de gand sa imi fac cadou de Craciun. Lucrurile care imi plac:
    – este subacvatic : il pot purta la alergat, sala, piscina, etc
    – nu este shiny: nu atrage priviri nedorite , decat ale cunoscatorilor.
    – nu este sofisticat: am deja un telefon, nu vreau un telefon mai mic la mana
    – bateria pe model QFORT: ce rezista, ce rezista, ce rezista, ce rezista
    -design placut

  7. Pato Basil says:

    intai imi trebuie un telefon :)), fiindca in acest moment am bb 😀

  8. Daniel says:

    As dori sa stiu cit te-a costat “pebble”-ul cu tot cu taxe, in RON. Am vazut ca acum este 150$ si transport gratuit. Ma bate gandul sa-mi comand unul si m-ar interesa care ar fi suma care se adauga la “vama” ?!? Multumesc anticipat!

  9. cata;om says:

    Salut am un cookoo watch pe negru este functional singura problema este are o mica crapatura la geam. il dau la 250 RON. sunt din constanta. numarul de telefon 0761529023

Comentează