MANAFU*

Abonamente Evensys

Caut un om cu suflet bun in Timisoara

dreamstime_s_22528209

Cum as putea sa ii spun unui copil ca va ramane fara casa? – asa m-am intrebat in urma cu mai bine de doi ani, cand Maria urma sa fie evacuata in strada. Fara serviciu, fara un sot sau rude care sa o sprijine, Valentina, mama Mariei, isi cauta atunci un loc de munca pentru a putea gasi o locuinta.

Am scris pe blog si am cerut un mic sprijin oamenilor din online. Si a venit, iar o vreme, pana Valentina si-a gasit un loc de munca, Maria s-a bucurat de copilaria ei. Luna de luna, i-am trimis bani pentru gradinita si de ceva vreme pentru afterschool. Trebuia sa stea undeva pana mama se intorcea de la serviciu.

Doar ca Valentina nu e cea mai norocoasa persoana. A trecut prin multe ghinioane in viata ei si acum a ramas din nou fara serviciu. A lucrat in ultimii ani la un notar public si inainte ca grefier la tribunal. In Timisoara.

In ultima luna, impreuna cu Ioana Toma, am reusti sa acoperim datorille lunare (chirie si utilitati), insa avem nevoie din nou de ajutor. De data aceasta, dorim sa ii gasim un loc de munca Valentinei in Timisoara. De aceea fac acest apel.

Imi doresc foarte mult sa gasesc un om de bine acolo, un om care poate sa ii ofere o sansa Valentinei si astfel sa evitam din nou evacuarea in strada. Nu stiu ce pot eu sa ii dau acestui om in schimb, dar daca exista ceva, il ofer cu mare drag.

Ma tot gandesc ce as face eu intr-o asemenea situatie, ce as spune eu fiului meu, cand proprietarul mi-ar da avertismentul de evacuare. Acest gand ma face sa va cer ajutorul pentru a gasi acest om de bine in Timisoara.

© Whitelander | Dreamstime.com

Tags: ,

7 comentarii

  1. […] timișorean bun la suflet și cu ceva locuri de muncă? Mai există așa ceva? Păi când cere Manafu așa ceva, cum să nu-l ajuți? Stăm cu mâinile în sân, sau încercăm să facem un bine? Mai ales acum, […]

  2. spanac says:

    http://spanac.eu/manafu-ne-cere-ajutorul/

    maine-l pun pe facebook. sa speram ca se gaseste omul potrivit!

  3. […] loc de munca , deoarece a ramas din nou fara job . Mai multe detalii despre ea gasiti pe blogul lui Manafu […]

  4. Am postat si eu un articol in ideea ca se gaseste cineva 🙂 si poti rezolva cazul Cristi .

  5. […] loc de munca , deoarece a ramas din nou fara job . Mai multe detalii despre ea gasiti pe blogul lui Manafu […]

  6. […] loc de munca , deoarece a ramas din nou fara job . Mai multe detalii despre ea gasiti pe blogul lui Manafu […]

  7. […] loc de munca , deoarece a ramas din nou fara job . Mai multe detalii despre ea gasiti pe blogul lui Manafu […]

Comentează