MANAFU*

Abonamente Evensys

Pregatim intens Future of Media

fom-mic

In urma cu cativa ani, am avut ideea de a face un eveniment despre modul in care evolueaza media la noi si la nivel international. Aveam multe semnale ca aceasta piata se transforma rapid si ca asistam practic la o reinventare. Mediul online avea un puternic impact, iar retelele sociale ne consumau timpul din ce in ce mai mult. Am amanat din diverse motive evenimentul. Pana anul acesta.

Astazi lucrurile avanseaza in media mai rapid ca oricand, iar linia dintre media traditionale si noile canale media se subtiaza din ce in ce mai mult. Sa ne gandim doar la simplul fapt ca 30% dintre americani isi iau informatiile de pe Facebook sau ca deja 80% dintre copii din UK sub 18 ani folosesc o tableta cel putin o data pe saptamana.

Mai mult, mediul mobil tinde sa ne acapareze timpul petrecut online. Studiile spun ca azi 65 % din timpul petrecut pe retele sociale se desfasoara mediul mobil. Mai mult, 21% dintre utlizatorii Facebook isi acceseaza lunar contul exclusiv de pe dispozitivile mobile.

In tot acest context al evolutiei canalelor de informare si socializare, nu mai puteam amana inca un an conferinta Future of Media. Pe 5 decemebrie, la JW Marriott Grand Hotel, va avea loc prima intalnire a celor care inoveaza in media sau sustin cresterea mediului digital si mobil in Romania. Pregatim intens un eveniment al exemplelor concrete si al tendintelor globale pe care fie le simtim deja, fie le vom experimenta anul viitor.

© Viorel Sima | Dreamstime.com

3 comentarii

  1. Natural says:

    Felicitari pentru initiativa! Sunt convins ca evenimentul va avea succes. Spor!

  2. Livia says:

    Să fie într-un ceas bun! 🙂

  3. Mult succes.

    Acum ceva ani a fost o conferință pe tema “Inovația în Media”, însă tematica e relativ diferită.

Comentează