MANAFU*

Abonamente Evensys

Ma cititi de astazi si pe Manafu.md! Incepe #MareaUnire.

In fiecare an, de 1 decembrie, ROM Autentic vine cu o campanie inedita. Tineti minte probabil initiativele “Romanians are smart” din ultimii doi ani. Acum e timpul pentru Marea Unire Digitala.

ROM vrea sa infrateasca Internetul romanesc cu cel din Republica Moldova, motiv pentru care de astazi o serie de site-uri (Adevarul.ro, EVZ.ro, Hotnews.ro, ProTV.ro.) si bloguri (Manafu.ro, Zoso.ro si ArhiBlog.ro) sunt disponibile si pe domeniile .md.

Te premiem pe Facebook
Intra in aplicatia de Facebook creata de ROM Autentic si vezi daca numele tau a facut istorie la Marea Unire de la 1918. Fie ca iti vei gasi sau nu un tiz intre delegatii de acum 95 de ani, vei putea castiga unul dintre premiile oferite. Trebuie doar sa te inscrii in aplicatie.

Oferta speciala pentru bloggerii moldoveni
Daca esti blogger in Republica Moldova si ti-ai dorit si un domeniu .ro, ai acum o oferta speciala de la Host-Age: 95 de lei. Toate detaliile sunt aici. Exista acolo un tutorial si un formular online de contact daca ai nevoie de ajutor cu inregistrarea domeniului.

Ne citim deci fara granite!

4 comentarii

  1. mbbb says:

    de apreciat initiativa

  2. Ciprian says:

    Macar online sa facem “Marea Unire” 🙂

  3. O altfel de ,, Marea Unire,, pe internet. Am sa scriu si eu la mine pe blog.

  4. […] 6. ROM – Marea Unire Digitala: Cand vrei sa cresti vizibilitatea, buzz-ul si impactul unei campanii punctuale, apelezi la bloguri. Asa a facut ROM cand a invitat mai multi bloggeri sa foloseasca domeniul .md pentru a sustine Marea Unire Digitala. […]

Comentează