MANAFU*

Abonamente Evensys

Sa facem o bucurie unui sat din Romania

coca-cola-truck-christmas

Exista oameni care asteapta sa vada pe ecrane (de orice fel) reclama cu Mos Craciun si tirurile Coca-Cola. Caravana de Craciun a reusit inca de la prima sa aparitie, in 1995, sa atraga milioane de fani. Are chiar si cont de Twitter si si o pagina de Facebook. Trebuie sa recunoastem ca jingle-ul “Holidays are coming!” si toate luminitele care se aprind pe camioane si in jurul lor dau o anume stare de bine.

Propune un sat pentru Caravana de Craciun!
Anul acesta, in Romania, Caravana de Craciun va porni intr-o calatorie speciala. Un sat din Romania – poate uitat de lume sau care a uitat sa se mai bucure de Craciun – va fi destinatia pentru magia Coca-Cola. Trebuie doar sa il propui pe pagina de Facebook si acesta se va bucura de caravana, luminite peste tot, un brad inalt, impodobit si o sarbatoare speciala pentru toti locuitorii sai. Evident, va trebui sa aduci cateva argumenente.

Si tu poti dona energie pentru Caravana de Craciun!
Coca-Cola ne invita sa ne implicam in iluminarea satului. Intre 2 si 15 decembrie, caravana se va opri in patru mari orase din tara si noi putem sa donam energie prin telefoanele mobile. Trebuie doar sa vii la caravana si sa ai instalata o aplicatie. Energia donata va ajunge in sat sub forma unor decoratiuni de Craciun.

Drumul caravanei:
• 2 – 6 decembrie Bucuresti
• 8 – 9 decembrie Timisoara
• 11 – 12 decembrie Cluj
• 14 – 15 decembrie Iasi

Ajuta un sat pe termen lung!
Fie ca il nominalizezi, fie ca ii donezi energie, un sat din Romania va castiga sprijin pe termen lung in urma acestei campanii. Pentru sprijinirea comunitatii locale, Coca-Cola va demara un proiect de dotare a satului cu panouri solare.

In urmatoarea luna, voi sustine campania Coca-Cola pentru dotarea cu panouri solare a unui sat din Romania.

5 comentarii

  1. Paula Pop says:

    Buna
    Numele meu este Paula si ideea de a face o bucurie de Craciun cu ajutorul vostru mi-se pare formidabila . Problema este ca nu stiu ce sat sa va recomand. DE CE ? sunt multe sate care au nevoie de lumina oferita de voi . Satul din inima mea este LAZ jud. Arad (eu i-am zis Lacrimi, Amintiri , Zambete) este satul copilariei mele , satul de basm, unde bivolitele treceau prin fata geamului casei strabunicii mele , unde stirile le aflam de la tobosarul satului iar Duminica prima data mergeam la biserica apoi veneam acasa unde ne bucuram de masa de duminica iar seara strabunica Nita imi spunea povesti la lumina lampii cu petrol. Dilema mea este daca sa recomand acest sat sau un altul deoarece in Laz mai sunt doar 5-6 familii de batrani Un alt sat drag mie este cel in care locuiesc eu acum , Satul Buda (Com Aricestii Rahtivani )Jud Prahova un sat plin de viata cu multi copii si mai mari si mai mici si mai avuti si mai saraci . Cred ca indiferent de satul ales de dumneavoastra Laz., Buda sau un alt sat din miile de sate romanesti va fi ceva minunat pentru locuitorii acelei asezari . Salut initiativa dumneavoastra .
    P.S. MOS CRACIUN EXISTA ! sub o forma sau alta

    Sarbatori fericite tuturor ROMANILOR sui nu numai. Paula

  2. Paula, ar fi bine sa propui satul si in link-ul de pe Facebook, cel de pe pagina Coca-Cola.

  3. […] si multe lucruri care acum nu mai sunt din pacate” – asa incepea scrisoarea care a determinat Coca-Cola sa creeze o sarbatoare de Craciun in Pietroasele si sa doteze satul cu panouri […]

  4. […] sursă: www.manafu.ro/2013/11/sa-facem-o-bucurie-unui-sat-din-romania […]

Comentează