MANAFU*

Abonamente Evensys

Cel mai tare cadou de Craciun

Daca ar fi sa alegeti cel mai tare cadoul al momentului, care ar fi acela? Eu as alege noul televizor LG OLED 55″ cu ecran curbat, primul de acest gen, lansat saptamana aceasta la Bucuresti, in premiera pentru sud-estul Europei. Dincolo de pretul deosebit (9.000 euro) si de ecranul special, LG OLED este si cel mai subtire televizor pe piata. In plus, ofera o foarte buna calitate a imaginii, datorata pixelilor care isi creeaza propria culoare si lumina, si include CINEMA 3D si Smart TV. Gasiti mai multe detalii pe blogul LG.

5 comentarii

  1. Șerban says:

    Pe bune acum… Ce salariu ai? :))

  2. E de primit, nu de dat! 🙂

  3. Serban says:

    Am avut ieri ocazia să îl văd în realitate și pot să îți spun că nu sunt deloc impresionat. Nu am văzut nicio diferență (care să merite atenție) între ăsta și un televizor „ne-curbat”. Și nu mai vorbim de preț, că nu toți avem cunoștințe așa înstărite ca tine, ca să ne pricopsească cu un asemenea cadou! 😆

  4. cum e corect, serban, sunt acri sau acrii, ca la banii cunostintelor mele, nu mai conteaza! 🙂

  5. Serban says:

    E acru (sing.) / acri (pl.).

    Eh, hai! Să gândim corect și, dacă facem asta, ne dăm seama că nu toată lumea are aceleași preferințe. În plus, eu mă aștept ca tehnologia să fie mai avansată de atât. De exemplu, vezi prototipul Nokia 888. Cam așa aș vrea să văd, ca să fiu impresionat, așa cum te aștepți tu să fiu de televizorul ăsta.

    Până data viitoare… Not impressed! 😐

Comentează