MANAFU*

Abonamente Evensys

Evensys pregateste JSCamp Romania

smartweb-600x400

Raspunsul pe care l-am primit de la participantii la SmartWeb a fost un motiv foarte bun pentru a deschide o serie de evenimente internationale la Bucuresti. Toata lumea a fost multumita si ne-a felicitat. Romani, nemti, maghiari, englezi sau bulgari. Iar vorbitorii internationali au fost cu adevarat fascinati. Avem noi romanii talentul sa facem o impresie buna cand suntem gazde.

Pe fondul succesului SmartWeb, insa mai ales urmarind tendintele din web design si front-end development, am creat o noua conferita (speram nu si ultima in domeniu) pentru practicieni. JSCamp Romania va avea loc pe 3 iunie, 2014 si isi propune sa reuneasca  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele “celui mai popular limbaj de programare web”.

Printre vorbitorii confirmati in acest moment se regasesc:
• Robert Nyman, Technical Evangelist, Mozilla, ce are o experienta de 14 ani in Front End development.

• Vince Allen, Software Engineering Manager in cadrul companiei Spotify, ce detine peste 15 ani de experienta in dezvoltarea programelor web utilizand limbajul Java Script;

• Martin Kleppe,  Co-fondator si Head of Development la Ubilab, companie care dezvolta aplicatii bazate pe Google Maps API;

• Sebastian Golasch, Specialist Senior Manager Software Developer la  Deutsche Telekom, de-a lungul timpului a dezvoltat aplicatii JavaScript, PHP si Ruby.

Prima editie a evenimentului JSCamp Romania va cuprinde patru sesiuni de conferinte intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open-web, metodologii si tool-uri avansate.

1 comentariu

  1. Livia says:

    Şi acum îmi pare rău că nu am putut merge la SmartWeb…
    Back: sună bine JSCamp Romania. Felicitări pentru iniţiativă! 🙂

Comentează