MANAFU*

Abonamente Evensys

Lumina a ajuns si la copiii din Inelet

Scoala din Inelet_Free Miorita 2

“Lumina pentru Ursici” a fost una din povestile cu final fericit din 2013, la care blogosfera a avut un mic aport. Atunci 51 de locuitori din satul Ursici vedeau lumina in casele lor, cu ajutorul Free Miorita si UniCredit Tiriac Bank.

Povestea are o continuare in 2014. Aceiasi eroi, Iulian Angheluta (Free Miorita) si Anca Nuta (UniCredit Tiriac Bank), au reusit sa duca putina lumina si ceva mai mult intr-un alt sat uitat de lume si fara electricitate. Au gasit fondurile pentru a dota scoala din Inelet, un mic sat din Muntii Cernei, la care invata trei elevi. Luminita, Ionela si Nicusor merg in fiecare zi doua ore pe jos pentru a invata. In curand, se vor bucura de lumina in scoala, computere si alte materiale didactice.

Puteti si voi sa sustineti comunitatea din Inelet, donand 2% (formularele 200 si 230) in contul Free Miorita. Detalii complete gasiti aici.

1 comentariu

  1. Tea Slabeste says:

    tocmai m-a anuntat curierul ca imi aduce testerele de apa 🙂 iar maine plec spre Inelet – nu promit, dar poate testez si apa de acolo 😛 ar fi ceva, abia astept sa ajung!!

Comentează