MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Tu ce apreciezi la Raiffeisen Bank?

Cand banca ta iti spune ca a castigat mari premii internationale, te bucuri un pic pentru succesul sau. La urma urmei, aceasta apreciere ti se datoreaza intr-o anumita masura.

Raiffeisen Bank transmite acum tuturor clientilor sai succesul avut. Presa de specialitate internationala, care analizeaza an de an activitatea bancilor, i-a oferit 4 mari premii in 2013. Este un succes fara precedent in Romania, in sistemul bancar.

De unde vine acest record? De la cei 2.000.000 de clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si 7.500 de corporatii mari si medii. Peste un milion de oameni incaseaza veniturile prin Raiffeisen si aproximativ 430.000 detin un card la ei.

Eu, ca om al Internetului, am gasit foarte relevant faptul ca Raiffeisen are in acest moment cei mai multi utilizatori de Internet Banking: 660.000. Mai mult, aplicatia pentru smartphones a ajuns la 90.000 de utilizatori.

Dar ce conteaza pentru mine dincolo de aceste cifre mari? Conteaza cum sunt tratat in banca asa cum conteaza cum sunt tratat intr-un restaurant sau magazin (offline sau online). Cred ca nu peste mult timp Customer Care-ul va deveni cea mai buna forma de publicitate.

CONCURSUL MANAFU.RO – CASTIGA UN IPHONE 5C
Screen Shot 2014-03-04 at 17.18.36Fiind parte din campania de comunicare a bancii initiez pe blog un concurs dedicat celor care lucreaza cu Raiffeisen sau au intrat in contact cu serviciile sale.

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea: “Ce reprezinta Raiffeisen pentru tine?”. Vrem sa aflam ce v-a apropiat de banca si ce apreciati cel mai mult la serviciile sale.

Scrieti asadar in comentarii, intr-o faza scurta, despre relatia voastra cu banca: ce va place, ce apreciati, o intamplare placuta sau un serviciu deosebit. Peste o saptamana voi trage la sorti castigatorul.

Premiul este un iPhone 5C, unul dintre cele mai dorite gadget-uri in acest moment. Castigatorul va fi anuntat in cadrul acestui post, miercuri, 12 martie.

Poti castiga si alte premii pe pagina de Facebook a Raiffeisen si in microsite-ul dedicat acestui moment.

DESCHIDEREA FATA DE CLIENT
O campanie in social media pentru milioane de clienti vine si cu o promisiune din partea bancii. In era retelelor sociale, a blogging-ului si a aplicatiilor de messaging, Raiffeisen isi arata deschiderea fata de client si isi mobilizeaza mai mult echipa de customer care.

Si desi o lege universal valabila spune ca nu vom putea niciodata sa fim placuti de toata lumea, nimic nu ne impiedica sa incercam sa ii multumim pe cat mai multi.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul va fi anuntat miercuri.
UPDATE: 2: Castigatorul concursului, desemnat prin tragere la sorti este: Sergiu Ch.

Screen Shot 2014-03-04 at 17.13.50

244 comentarii

  1. ciobanu cristian says:

    O banca de incredere si cu renume care e destul de transparenta cu clientii.Sunt multumit de servicii si sunt clientul ei de peste 10 ani.O recomand oricui cu incredere.

  2. anda ghelber says:

    O banca de incredere,cu servicii de calitate si personal competent.

  3. O banca serioasa cu servicii foarte bune, nu am avut niciodata in 3 ani probleme, nici eu nici parintii mei. Nimic de reprosat.

  4. gabriel says:

    Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice.Cea mai dinamica banca in 2011.De asemenea, Raiffeisen Bank este un jucator important pe piata cardurilor – a lansat primul card de credit co-branded, primul card de credit cu cip si ofera clientilor sai toata gama de carduri: de debit si de credit, pentru persoane fizice si juridice, in lei sau in valuta, cu utilizare nationala sau internationala, de tip Visa sau Mastercard. MUltumesc Raiffeisen Bank ca esti o banca de incredere si sigura !

  5. Brun Alexander says:

    La Raiffeisen Bank nu am fost nici o singura data dar mama mea merge acolo de peste 12 si a spus ca ii place foarte mult cum a fost întâmpinata mereu de către orice angajat si ca ar trebui sa meargă la aceasta banca oricine ar dori cel mai bun serviciu bancar si o relaţie buna cu angajaţii
    P.S.:mama mea nu are facebook

  6. hornyak says:

    este o banca de incredere si isi asuma responsabilitatile fata de clientii ei

  7. Câmpian Silviu says:

    Sunt foarte mulţumit de toate serviciile care le pune la dispoziţie banca. De multe ori Raiffeisen m-a ajutat sa imi rezolv problemele. Recomand tuturor sa apeleze cu incredere la aceasta banca cu personal de calitate.

  8. dana-elena says:

    raiffeisen bank…..cuvintele sunt de prisos…importante sunt faptele,pe care aceasta banca,le face,prin personalul atent si riguros selectat.Din clipa in care pasesti intr-un punct de lucru,al banci esti tratat cu profesionalism si caldura.Nu esti tratat cu raceala si privit de sus ca in alte unitati bancare,de parca tu ai fii un nimic in fata lor.
    FELICITARI RAIFFEISEN BANK!

  9. Claudia Simion says:

    Cu Raiffeisen Bank lucrez de 8 ani deja. Si voi mentine aceasta relatie in continuare,deoarece am intalnit angajati dedicati,care stiu sa isi onoreze postul ocupat .Am primit si propuneri avantajoase de la banca si chiar daca au mai existat si probleme , acestea s-au rezolvat in timp util. Sunt multumita ca exista o banca care isi asuma responsabilitatile fata de client.

  10. Felicia says:

    O banca de incredere care a avut mereu cu mine o relatie bazata pe incredere si siguranta

  11. sunt foarte promti

  12. alexandra says:

    Raiffeisen Bank este cu siguranta banca mea de incredere. Aperciez cel mai mult serviciile oferite de internet banking, fiind usor de folosit si pe intelesul tuturor, creditul foarte avantajos pentru cumpararea de locuinte si nu in ultimul rand personalul care da mereu dovada de receptivitate si profesionalism.

  13. Cautis S says:

    Reiffeisen este banca care mi-a oferit ceea ce aveam nevoie si anume un card de student , comisioane 0 si servicii de calitate. Tin sa mentionez ca apreciez si personalul care este nu doar perfect instruit sa inteleaga nevoile clientilor ci si foarte amabil.

  14. Levy says:

    Hai sa vedem. Sint client de peste 10 ani. Am toate serviciile de la ei, mai putin depozite. Am fost primul client de SmartTel, iar mai apoi de Raiffeisen Online, cel putin din Maramures. Si-au corectat la buguri pe sistemul ala de SMS si datorita feedbackului meu. Online bankingul era, cind l-au introdus prima data, singurul din Romania care era cu adevarat real-time. Sint foarte multumit de servicii, de cum sint tratat, de zimbetul oamenilor de acolo de oricite ori trebuie sa ajung la banca (tot mai rar, in ultina perioada, gratie sistemului de online banking). Am ajuns in timp sa cunosc pe aproape toata lumea din banca, si pot sa spun ca si directorul de sucursala m-a tratat intotdeauna ca pe un partener, nu ca pe un client oarecare. Ah, ca era sa uit. Aplicatia de pe mobil este una din cele mai bune de pe piata. Need I say more? De ce as vrea sa lucrez cu oricine altcineva decit ei? Pina la urma, sint cei mai buni.

  15. Alex Sinov says:

    Cel mai mult apreciez aplicatiile de online banking si de mobile banking. Sunt un mare pas inainte.

  16. Sergiu Ch says:

    Salut!

    Sunt foarte multumit de oferta pentru noi, studentii. Comisioane 0, acum pe perioada facultatii. In plus, apreciez ca Raiffeisen Bank are foarte multe filiale, asa incat nu trebuie sa traversezi orasul ca sa ajungi la banca.

  17. Vlad Magdu says:

    Sunt client Raiffeisen de anul trecut cand a trebuit sa vand un apartament prin programul Prima Casa iar clientul avea dosarul la Raiffeisen, prima oara cand am auzit ca trebuie sa lucrez prin Raiffeisen am fost putin reticient dar dupa cand am vazut serviciile lor si in special personalul de la banca (Timisoara), in orice agentie am fost m-au servit politicos si intr-un timp relativ scurt, fata de alte banci la care poti sta la coada si 30-40minute. Cu siguranta raman client Raiffeisen Bank.

  18. Mihaela Gheorghe says:

    Cred ca este prima unitate bancară care a fost deschisă in zona in care locuiesc si am cuvinte numai de lauda.Profesionalism,promptitudine si seriozitate.

  19. Georgiana says:

    Un mecanism bancar client friendly, cu oameni faini si rapiditate in rezolvarea tuturor operatiunilor. Un prieten de incredere pentru un om ce uraste birocratia, fastaceala si neprofesionalismul in serviciile de care se foloseste.

  20. Marian M says:

    As descrie relatia mea cu Raiffaisen ca o relatie familiara in care functioneaza increderea,confortul si siguranta.Pot spune ca sunt un beneficiar de ,,nivel mediu,, adica folosim serviciile bancii pentru operatiuni curente.Imi place programul Banca pentru locuinte unde am decis in familie sa depunem de ceva vreme constant sume relativ mici astfel incat atunci cand fiica mea va merge la facultate sa am la dispozitie o suma rezonabila pentru cheltuielile curente.Prima de la stat este tentanta.imi place relatia de corectitudine pe care am avut-o cu banca in timp ,imi place faptul ca reteaua de bancomate este extinsa astfel incat nu trebuie sa traversez micul meu oras de provincie daca vreau lichiditati.Imi place serviciul de internet banking care imi arata in timp real starea finantelor mele si printr-o aplicatie grafica usor de inteles imi arata evolutia finantelor mele.Costul pentru serviciu mi se pare mai mult decat rezonabil.Ce imi mai place la acasta banca?Faptul ca nu am comision de retragere la lichiditati, faptul ca scap de stresul cozilor si nu mai pierd timp inutil atunci am de platit utilitati deoarece printr-o conventie semnata cu banca gazul,energia electrica sunt platite de banca singura mea grija fiind sa am lichiditati in cont.Imi mai place faptul ca sunt multe sedii ale bancii,ca cei din spatele ghiseului ma lamuresc cu rabdare de cate ori am nelamuriri dandu-mi impresia ca chiar contez pentru ei.De exemplu acum cca 1 an un consilier al bancii cand ne-am dus sa deschidem un cont ne-a prezentat o oferta prin care sotia mea isi reducea semnificativ comisioanele de abministrare lunara a contului de debit.Si noi nici nu ne gandisem sa le modificam….

  21. Reiffeisen este banca care mi-a oferit ceea ce aveam nevoie si anume un card de cumparaturi , comisioane 0 si servicii de calitate.La aceasta banca am fost sevita intotdeauna promt si cu caldura. Tin sa mentionez ca apreciez si personalul care este nu doar perfect instruit sa inteleaga nevoile clientilor ci si foarte amabil.O recomand cu incredere !!

  22. Pentru mine banca Raiffeisen inseamna mobilitate,transferul banilor foarte rapid cu cele mai mici comisioane bancare,angajati de incredere care te ajuta rapid atunci cand te interesezi de un produs al bancii sau orice alte probleme,un internet banking foarte bun si rapid pe care il pot folosi cand vreau de oriunde m-as afla.Este o banca de nota 10 si o recomand tuturor!

  23. Balasca Paul says:

    Raiffeisen Bank este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari.Like!

  24. Brad Ioan says:

    Imi place Raiffeisen bank pentru ca au un curs valutar foarte bun si este singura banca la care nu am stat la coada

  25. Revo says:

    Cel mai mult apreciez faptul ca e cea mai apropiata banca de blocul meu, sunt un lenes. Din punctul de vedere al clientului, nu am ce sa le reprosez. Totusi, am avut cateva cunostinte angajate acolo si cred ca ar trebui sa-si trateze mai bine personalul.

  26. Cristian Teletin says:

    Raiffeisen Bank este o banca inovativa, recunoscuta pe plan national si international, premiata de institutii de specialtitate si care are un obiectiv bine definit: orientarea catre client!

  27. Nichit Gabriela says:

    Imi place ca am o sucursala aproape de casa: Raiffeisen Iancului. Personanul de acolo este amabil si bine pregatit. Nu am intampinat niciodata probleme. 🙂

  28. Gheorghe Gabriel says:

    Acum cativa ani am avut un credit de nevoi personale la Raiffeisen si chiar daca rata o plateam prin debit direct nu am intampinat niciodata probleme. Personalul mi s-a parut bine pregatit si amabil.

  29. Ioana Marin says:

    Personal am card de 6 ani de zile -Studentocard. Sunt foarte multumita de serviciile bancii, iar pe viitor,cand voi depasi varsta de 26 de ani ,cu siguranta voi apela tot la serviciile Raiffeisen Bank!

  30. Laci says:

    banca pentru locuinte 🙂

  31. Adrian says:

    Pentru mine Raiffesen inseamna rapiditate in operatiuni si un amplasament atipic pentru o banca – Faptul ca mereu sunt primit pe un scaun si cineva imi acorda toata atentia inseamna mult! De asemenea aveti cele mai frumoase doamne si domnisoare! ( Ca tot vine 8 martie!)

  32. AFTIM BIANCA-ALEXANDRA says:

    este o banca de incredere

  33. Roxana says:

    Pai a fost suportul meu de gestiune economica atunci cand a trebuit sa plec in strainatate la studii cu bursa si nu stiam nimic despre ce inseamna sa ai un cont si cum functioneaza, mai ales cum il administrezi cat timp esti in alta tara. A fost primul cont deschis de mine. Ei mi-au explicat absolut tot ce era necesar sa stiu, m-au indrumat, mi-au spus care e situatia contului la noi si in strainatate plus mi-au facilitat modalitatea de administrare. Efectiv au fost cei care m-au initiat in aria asta si mi-au fost de mare folos. De atunci am ramas clientul lor, bineinteles, mai ales ca pentru studenti au oferte foarte bune.

  34. neg says:

    este o banca de incredere si isi asuma responsabilitatile fata de clientii ei

  35. odaianu renato says:

    Eu personal nu stiu prea multe despre Raiffeisen Bank,dar dintr o discutie cu gasca mea de prieteni si colegi mi am dat seama ca eu sunt singurul nemultumit de serviciile bancare.de ce?! pt ca ei lucreaza toti cu Raiffeisen iar eu cu o alta banca.o sa ma mut si eu la Raiffeisen…cu siguranta.

  36. Ni Silv says:

    O banca cu renume in Romania, servicii de calitate si respect fata de client.

  37. Am avut ocazia să văd Bucureștiul din clădirea Raiffeisen de la Charles de Gaulle. E un spectacol.

    Altfel, banca e o bancă cu tradiție, al cărei brand pentru mine implică seriozitatea.

  38. Florentin Daniel Rotaru says:

    Pentru mine, Raiffeisen Bank este banca model de pe piata romaneasca. Am avut contact si colaborari cu alte institutii bancare, dar nu am fost pe deplin multumit. Ce am apreciat pana in acest moment la aceasta banca sunt mai multe calitati primordiale si neaparat esentiale a angajatilor bancii in raport cu clientii: promptitudine, seriozitate si ceea ce am apreciat foarte mult deschiderea si sinceritatea referitor la anumite consturi suplimentare, lucru dezbatut inca de la prima intalnire cu oricare din reprezentantii bancii(fie ca a fost vorba de o deschidere de cont, card sau chiar si un imprumut bancar). Multumesc, Raiffeisen Bank!

  39. Etves Victor says:

    Raiffeisen Bank este cea mai buna banca din Romania ! Este banca mea preferata 🙂

  40. Corneanu Lisa says:

    Lucrez cu aceasta banca de 3 ani de zile,sunt foarte multumita,nu am avut niciodata probleme ! O banca serioasa si foarte cautata pe piata,am recomandat-o tuturor celor care au vrut sa isi deschida un cont sau pentru un credit! Mult succes!

  41. Vlad F. says:

    Primul numar de telefon “verde” 0.800 din Romania, apelabil gratuit inclusiv din retelele de telefonie mobila, este reprezentat de foarte multi ani, de numarul principal al serviciului de Relatii cu Clientii Raiffeisen Bank. A fost si este in continuare un gest atat de simplu si putin pretentios de deschidere si apropiere fata de client.

  42. Mihai Florina-Diana says:

    Pentru mine ca student Raiffeisen reprezinta iesirea din toate “incurcaturile”. Nu sunt o persoana usor de multumit, insa profesionalismul Raiffeisen mi-a satisfacut toate nevoile: transferul banilor, cumparaturi, serviciul online, personalul, locatiile. Va multumesc!

  43. Ramona says:

    Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la Raiffeisen ma gandesc la salariul ce se apropie si la bancomatul frumos de la subsolul cladirii unde lucrez. Relatia noastra a fost bazata pe interes odinioara, dar acum am capatat incredere si respect. La multi ani noua, draga Raiffeisen Bank 🙂

  44. victor says:

    Pentru mine Raiffesen inseamna rapiditate in operatiuni si un amplasament atipic pentru o banca – Faptul ca mereu sunt primit pe un scaun si cineva imi acorda toata atentia inseamna mult

  45. Andrei says:

    Sunt foarte multumit de aceasta Banca Raiffeisen , parintii imi pun banii oricand deoarece sunt student si ii pot scoate oricand , nu aveti comisioane la studenti ! Sunt foarte multumit ! Imi place si aplicatia de pe telefon , si pot sa vad si cu token-ul ! Sunteti foarte buni !

  46. Ana says:

    Cea mai buna banca!

  47. Bogdana Gainaru says:

    Este singura banca din orasul meu ce are program pana la ora 18:30, singura banca unde nu stai la cozi interminabile, si o aleg de fiecare data cu incredere pentru orice tip de tranzactie.

  48. Narcis Gabriel says:

    Am avut tangente cu Raiffeisen si implicit cu angajatii sai in nenumarate randuri si pana acum pot sa spun ca sunt foarte multumit de serviciile lor. Este banca in care am incredere privind creditele oferite, modul exemplar de implicare si respectul purtat clientilor.

  49. sfirloaga stefanela says:

    Eu nu am card la Raiffeisen Bank inca,dar are mama mea cardul de salariu si eu ii scot banii de la bancomat luna de luna si au avut si un imprumut de la banca. eu le plateam ratele luna de luna si am fost foarte multumita de angajatii bancii dvs si de serviciile bancii.Este o banca serioasa cu credite accesibile si dobanzi destul de mici

  50. Mihai Voinea says:

    Raiffeisen este pentru mine banca cea mai avantajoasa ca student. Prin cardul de student am incasat niste asigurari pe care le-am facut in primii doi ani de facultate, cardul pe care l-am corelat cu Paypal-ul, cardul cu care fac plati online si offline, cu alte cuvinte, cardul bancar indispensabil desfasurarii activitatii mele cotidiene. Simplu, ieftin si eficient.

    Ma bucur sa aud de premii, sincer.