MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Tu ce apreciezi la Raiffeisen Bank?

Cand banca ta iti spune ca a castigat mari premii internationale, te bucuri un pic pentru succesul sau. La urma urmei, aceasta apreciere ti se datoreaza intr-o anumita masura.

Raiffeisen Bank transmite acum tuturor clientilor sai succesul avut. Presa de specialitate internationala, care analizeaza an de an activitatea bancilor, i-a oferit 4 mari premii in 2013. Este un succes fara precedent in Romania, in sistemul bancar.

De unde vine acest record? De la cei 2.000.000 de clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si 7.500 de corporatii mari si medii. Peste un milion de oameni incaseaza veniturile prin Raiffeisen si aproximativ 430.000 detin un card la ei.

Eu, ca om al Internetului, am gasit foarte relevant faptul ca Raiffeisen are in acest moment cei mai multi utilizatori de Internet Banking: 660.000. Mai mult, aplicatia pentru smartphones a ajuns la 90.000 de utilizatori.

Dar ce conteaza pentru mine dincolo de aceste cifre mari? Conteaza cum sunt tratat in banca asa cum conteaza cum sunt tratat intr-un restaurant sau magazin (offline sau online). Cred ca nu peste mult timp Customer Care-ul va deveni cea mai buna forma de publicitate.

CONCURSUL MANAFU.RO – CASTIGA UN IPHONE 5C
Screen Shot 2014-03-04 at 17.18.36Fiind parte din campania de comunicare a bancii initiez pe blog un concurs dedicat celor care lucreaza cu Raiffeisen sau au intrat in contact cu serviciile sale.

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea: “Ce reprezinta Raiffeisen pentru tine?”. Vrem sa aflam ce v-a apropiat de banca si ce apreciati cel mai mult la serviciile sale.

Scrieti asadar in comentarii, intr-o faza scurta, despre relatia voastra cu banca: ce va place, ce apreciati, o intamplare placuta sau un serviciu deosebit. Peste o saptamana voi trage la sorti castigatorul.

Premiul este un iPhone 5C, unul dintre cele mai dorite gadget-uri in acest moment. Castigatorul va fi anuntat in cadrul acestui post, miercuri, 12 martie.

Poti castiga si alte premii pe pagina de Facebook a Raiffeisen si in microsite-ul dedicat acestui moment.

DESCHIDEREA FATA DE CLIENT
O campanie in social media pentru milioane de clienti vine si cu o promisiune din partea bancii. In era retelelor sociale, a blogging-ului si a aplicatiilor de messaging, Raiffeisen isi arata deschiderea fata de client si isi mobilizeaza mai mult echipa de customer care.

Si desi o lege universal valabila spune ca nu vom putea niciodata sa fim placuti de toata lumea, nimic nu ne impiedica sa incercam sa ii multumim pe cat mai multi.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul va fi anuntat miercuri.
UPDATE: 2: Castigatorul concursului, desemnat prin tragere la sorti este: Sergiu Ch.

Screen Shot 2014-03-04 at 17.13.50

244 comentarii

  1. Catalin M says:

    Raiffeisen este o banca de incredere si cu renume, care este foarte profesionista in relatia sa cu clientii. Sunt multumit si o recomand cu incredere!

  2. Alexandr V. says:

    Comunicare cu personalul este usoara si placuta.

  3. Popescu Ioana Cristina says:

    Imi place ca se adapteaza la nevoile clientului si este banca ce a evoluat cel mai mult din punct de vedere al tehnologiei!

  4. GRIGORE VALENTIN says:

    partenera mea la bine si la rau , O BANCA DE INCREDERE

  5. Raiffeisen reprezinta pentru mine banca favorita din ultimii 6 ani.

  6. Rocxana Botusan says:

    Reprezinta o banca la fel ca oricare alta din Romania

  7. Matusa Ciprian says:

    Este o banca de incredere si prompta, m-a ajutat in 2 situatii cand am avut nevoie, le multumesc enorm!

  8. Alina Gabriela says:

    Aceasta banca mi-a dat 2 credite, unul pentru masina si altul pentru renovarea apartamentului, deci sunt clienta fidela de ani de zile, si tot mai vreau!

  9. Ferenc says:

    Siguranta,incredere,flexibilitate.

  10. berzantu alina says:

    Comunicare cu personalul este usoara

  11. Dani says:

    Raiffeisen Bank reprezinta pentru mine profesionalism si onestitate,ceea ce fiecare persoana cauta cand are nevoie de serviciile unei banci.Apreciez foarte mult si comunicarea foarte buna cu clientii ce confera o deosebita incredere.Va multumesc pentru serviciile oferite.

  12. Diana says:

    Serviciile de care beneficiaza studentii, anume internet banking, retragere de la atm, interogare sold, toate gratuite. sunt foarte multumita!

  13. bogdo says:

    reprezinta varianta cea mai buna pentru un card de credit

  14. Elisei Eugen says:

    Banca Raiffeisen reprezinta siguranta, incredere foarte multa. Pe niciunul nu l-am auzit sa se planga, deci este de incredere, si chiar o recomand tuturor pe-aceasta cale!

  15. Strimbeanu Camelia says:

    Reprezinta siguranta, incredere reciproca, speranta.

  16. Alin says:

    e banca in care am incredere

  17. Ionela Alexandra says:

    Ce reprezinta Raiffeisen Bank pentru mine? scurt si cuprinzator INCREDERE si SIGURATA! RECOMAND TUTUROR!

  18. Ionela Alexandra says:

    Ce reprezinta Raiffeisen Bank pentru mine? scurt si cuprinzator INCREDERE si SIGURANTA! RECOMAND TUTUROR!

  19. horsia vasilica adela says:

    implicarea, seriozitatea

  20. Radulescu Catalin says:

    Stabilitate si incredere

  21. Claudia Lungu says:

    Raiffeisen este o banca i cu renume,care activeaza de multi ani pe piata ramaneasca.

  22. Constantin Tiron says:

    Banca Raiffeisen este cea mai buna banca din Romania. Acolo nu gasesti decat oameni prietenosi, calzi, dar si profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

  23. Cornea Lucian says:

    Raiffeisen reprezinta pentru mine o banca serioasa cu servicii foarte bune.

  24. Fat Paul Adrian says:

    Raiffeisen este o banca de incredere

  25. Ratiu Mihaela Adriana says:

    De un an de zile am cont deschis la Raiffeisen si sunt multumita de serviciile oferite.Banca ta,echipa ta

  26. promtitudine,incredere

  27. Lazar Viorel says:

    operativitatea serviciilor pe care le ofera clientilor

  28. Adomnoaei Cristina says:

    Este o banca ce are o prezenta importanta pe piata si ofera solutii dupa nevoile oamenilor.

  29. zapartan delia says:

    Este banca cu care colaborez de foarte multi ani, Banca prin care platesc toate utilitatile si la care am diverse carduri.

  30. Janos Levente says:

    este o banca accesibila pt toti cu personal calificat profesionist oferte financiare bune pt toata lumea

  31. Bleotu Gheorghe says:

    Avand in vedere ca ma depozite la banca voastra,insemna ca am incredere in acesta banca. Sunt multumit de serviciile ,comunicarea si pesonalul ei. La multi anipentru cei 15ni!

  32. Sarbu Mariana says:

    Eu am fost clienta lor mult timp. Am avut un credit la ei pe care l-am si refinantat astfel ca am colaborat mai mult de 5 ani. Insa acum 2-3 ani cand mi s-a terminat perioada imprumutului, din cauza concurentei, am gasit in alta parte o oferta ceva mai avantajoasa asa ca i-am parasit.
    Am avut chiar si card de credit, din acela facut in colaborare cu Vodafone. Ce mi-a placut cel mai mult era ca atunci cand il foloseam primeam puncte de loialitate la abonamentul de telefon. Dar, din punct de vedere financiar, nu mi s-a parut prea util asa ca am renuntat la card cand s-a putut.
    Nu am avut niciodata nemultumiri fata de serviciile lor. A fost o colaborare chiar OK.

  33. Facaoaru Andreea says:

    Prietena mea de încredere! O bancă ideală.

  34. Borsi Eusebiu says:

    Pentru mine,Raiffeisen Bank reprezinta o banca care m-a ajutat foarte mult deoarece de aici am luat un credit pentru achizitionarea unei masini.

  35. Madalina says:

    Banca Raiffeisen pentru mine reprezinta multa incredere, profesionalism si onestitate! Sunt clienta acestei banci de 5 ani si sunt foarte multumita.
    Recomand Raiffeisen Bank cu cea mai mare incredere.

  36. diana says:

    Ce apreciez: personalul calificat, promptitudinea in a raspunde cerintelor clientului, faptul ca vine de obicei cu mai multe optiuni din care sa aleaga clientul, facilitatile oferite in general (internet banking usor de folosit, pdf editabil pentru ordine de plata).

    Ce nu apreciez: mult prea multe chestionare de satisfactie generala legat de activitatea la diverse agentii la care ajung. Si faptul ca au mutat toate operatiunile central, astfel incat atunci cand trebuie sa fac transfer intre firme,desi sunt Raiff-Raiff exista o marja de asteptare, pe care nu o aveam in perioada in care aceste operatiuni erau efectuate de fetele de la ghiseu.

  37. Alexandra says:

    Mi-am facut cardul la Raiffeisen cand aveam 18 ani si ma pregateam sa plec de acasa. De la primele sume pentru chirie, trimise de mama, la bani de vacanta si primul meu salariu, a marcat o groaza de momente importante pentru mine.
    Desi sunt o impatimita a internet bankingului, si experientele cu personalul din sucursale au fost mereu bune.

  38. Cezar B. says:

    Banca ce-mi aduce bani acasă.

  39. Elisa says:

    Raiffeisen Bank este o banca de incredere, care m-a convins sa apelez la serviciile sale.

  40. valy ifrim says:

    Raiffeisen pentru mine este o banca in care multi ani am colaborat.Servicii transfer,salariu.Este o banca de incredere,in care tot prin ea am si o asigurare,este o banca care si pe parcurs pot avea anumite facilitate.Multumim Raiffeisen

  41. Sabina says:

    Primul meu card a fost Studentocard-ul de la Raiffeisen. 0 comisioane si taxe de administrare. Asa primeam banutii de la ai mei in studentie, asa incasam bursa de la facultate. Apoi, primul salariu de la primul meu job. Am creat altfel o legatura speciala. Primul card nu se uita, Raiffeisen astfel m-a fidelizat!

  42. Prodan Tudor says:

    Cel mai mult la Raiffeisen Bank apreciez promptidunea si increderea pe care o am fata de ei. Recomand tuturor aceasta banca.

  43. iulian says:

    am avut card la ei, si totul a fost foarte transparent, fara costuri ascunse. Bravo lor!

  44. costea alexandra says:

    Raiffeisen Bank = banca pentru locuinte :>

  45. Mara says:

    Internet banking-ul merge brici la ei, spre deosebire de alte banci, la care procedurile sunt mai bolovanoase.

  46. Gheorghe Gabriel says:

    Prietenul la nevoie se cunoaste .
    Cand am nevoie de bani ma duc la munca si dupa aceea la Raiffeisen Bank sa imi ridic salariu.

  47. Raiffeisen Bank, in primul rand inseamna incredere. Increderea ca poti fi linistit stiind ca bunurile tale sunt intr-un loc sigur, de aici rezulta si urmatorul lucru: siguranta. Cel mai mult imi place ca se modifica in functie de nevoile si de tipul de persoane. Eu sunt student, deci am un cont pentru nevoile mele cu cea mai buna oferta de pe piata din Romania. Raiffeisen Bank este un prieten, un prieten care te ajuta atunci cand ai nevoie.

  48. Alex Totir says:

    Pentru mine, un alt indicator al succesului acestei banci, pe langa premiile obtinute, este si o observatie destul de simplista pe care o pot face: este singura banca prezenta in orasul meu cu 2 sucursale. In plus, in timp ce la alte banci vedeam cum lunar se imputina personalul, la Raiffeisen era stabilitate din acest punct de vedere.
    Inca nu am fost client direct al acestei banci, dar le trec pragul destul de des. Si pana acum ceva timp le mai plateam si eu ratele parintilor mei la imprumutul pe care il aveau aici.

  49. Serban S says:

    Sunt client de multi ani. Apreciez promptitudinea, transparenta si profesionalismul de care au dat dovada pana acum.

  50. Soare Georgiana Victoria says:

    Iti ofera toate informatiile necesare pentru a accesa cea mai convenabila oferta, informatii care nu sunt disponibile din primul moment la alte bancii dar pe care le descoperi pe parcurs si intotdeauna intr-un mod neplacut.