MANAFU*

Abonamente Evensys

Curs de Visual Storytelling pentru oamenii de comunicare

3 copy

In era Facebook, YouTube, Snapchat si Instagram, pentru un om de comunicare (marketing, PR, digital) este estential sa se apropie cat mai mult de Visual Marketing si Storytelling. De aceea mi s-a parut o idee foarte buna sa va recomand pe blog seria de ateliere de scriere creativa si fotografie, initiata de “Doua Poteci“.

Primul workshop va avea loc la Sirnea (Brasov), intre 21 si 23 martie. Invitat special va fi actorul Marian Raducu, care va interpreta rolul unui personaj dezvaluit participantilor nu mai devreme de inceperea primei sesiuni foto, acest lucru fiind doar una dintre abordarile neobisnuite propuse de cei doi organizatori.

Pentru prima data literatura si arta fotografica sunt aduse impreuna pentru a oferi perspective inedite asupra realitatii cotidiene. Practic, noul concept consta in combinarea a doua forme de expresie artistica: o serie de fotografii, care sugereaza un fir narativ, si o povestire scrisa, care dubleaza si proiecteaza semnificatii peste grupajul fotografic. Detalii aici.

3 comentarii

  1. Anghel says:

    Multumes de pont! 🙂

    P.S. Cred ca exista o mica problema: al doilea link nu face trimitere spre site.

  2. VladC says:

    Foarte interesant workshopul. Pacat ca am vazut tarziu prezentarea.

  3. Două Poteci says:

    urmeaza si altele Vlad. vom anunta pe site.

Comentează