MANAFU*

Abonamente Evensys

Nokia cu Android, acum si in Romania!

Daca Nokia facea acest pas acum trei ani, evolutia terminalelor mobile ar fi avut probabil al sens, iar cel mai cunoscut producator din domeniu ar fi avut alt loc pe piata. Insa pozitia de challenger poate avea si beneficiile sale. Iar Nokia a reusit in ultimul an sa isi creasca pozitia pe piata.

Nokia a lansat ieri in Romania seria X, ce include terminale ce ruleaza aplicatii Android, reusind astfel sa rezolve partial o problema veche (numarul de aplicatii disponibile) si sa devina un brand interesant pentru si mai multi oameni. In acest moment, cam 3/4 aplicatii Android ruleaza “linistite” pe Nokia X. Anuntul initial a fost facut la Mobile Congress, in februarie, cand toata lumea a intors capul sa vada telefonul cu Android al producatorului finlandez.

Nokia X

NOKIA X
Are un design suplu, cu o grosime de doar 10,4 mm, un ecran de 4 inci, rezistent la zgarieturi , si un procesor dual core Qualcomm Snapdragon la 1Ghz, 512MB RAM.  In versiunea X+, modelul are 768MB RAM. Vine cu carcase interschimbabile, disponibile in culorii foarte vii. Este un foarte bun termnal entry level. Dual SIM!

Nokia XL

NOKIA XL
Se pozitioneaza in zona premium cu ecranul de 5 inci, camera de 5MP cu autofocus si blit si camera frontala de 2MP. Procesorul este Dual Core Qualcomm Snapdragon la 1 GHz, 768MB RAM. Tot Dual SIM!

7 comentarii

  1. Radu says:

    Sper sa ruleze bine sistemul de operare pe el sa-mi pot achizitiona si eu unul(Nokia de orice fel, dar cu android), ca m-am saturat sa caut semnalul si sa ma tina bateria 2 minute la Samsung.

  2. Șerban says:

    512/768 MB RAM? În 2014?

  3. E entry level, Serban!

  4. Șerban says:

    Păi, nu zici că e premium?

  5. E un Premium Entry Level… Suna ciudat, dar e un trend. Iti explic miercuri! Mergi pe mana mea!

  6. Mihai says:

    XL seamana cu Lumia 625, dar e mai slab atat dpdv hardware cat si software.

  7. Ioan Mihai says:

    Cred ca-i este cam mult spus “evolutia terminalelor mobile ar fi avut probabil al sens”, insa Nokia avea in mod cert un viitor mai bun daca renuntau la dezvoltarea symbian si mergeau pe Android.

Comentează