MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu ce ti-ai dori sa faci pentru prima data?

Ai avut candva o idee de a face ceva in premiera? Nu o premiera mondiala, nici macar una nationala! Ai vrut sa faci tu personal ceva pentru prima data? Acum ai o sansa sa iti pui ideea in practica.

Vodafone a anuntat astazi concursul international “Pitch Your Firsts”. Desfasurat in 10 tari, printre care se numara si Romania, programul isi propune doreste sa ii ajute si sa ii inspire pe oameni sa faca lucruri extraordinare, pentru prima data in viata lor, cu ajutorul tehnologiei mobile.

Cei care au idei ambitioase si doresc sa isi vada ideea pusa in practica se pot inscrie pe site-ul www.firsts.com, in perioada 14 mai – 15 august, prin completarea unui formular online. Ulterior, un juriu independent va alege 10 finalisti din fiecare tara, iar in ultima faza a concursului, cele 10 proiecte selectate vor fi supuse votului public in fiecare tara in parte.

hadean
Aplicatia “Taste of Romania”, primul “First” romanesc
Am fost unul dintre promotorii in campania globala Firsts, lansata in noaptea de revelion. Am facut in exclusivitate un interviu cu Barbara Haase, Group Brand Director. Am intrat deci in culisele First si am asteptat alegerea primului proiect romanesc.

A venit de la un blogger si asta m-a bucurat mult. A venit de la Adrian Hadean si asta m-a bucurat si mai mult. “Taste of Romania” va fi o aplicatie mobila care va promova bucataria romaneasca, din toate zonele istorice, atat catre consumatorii romani, cat si catre turistii straini care ne viziteaza tara. Adrian va pleca in curand intr-un turneu national, in care va strange retete deosebite, iar apoi le va include in aplicatie.

Reiau intrebarea din titlu: Tu ce ti-ai dori sa faci pentru prima data?

1 comentariu

  1. Ha… mi-as dori să ajung speaker la un eveniment interesant si inovativ! 😀

Comentează