MANAFU*

Abonamente Evensys

O poveste, un concurs si gusturi noi. Toate ca la Hollywood

Ea statea intr-o gradina suspendata si ar fi putut sa ii spuna o mie de cuvinte, dar ca in marile povesti din LA, apare mereu o problema de familie. Iluzia iubirii plutea sus, in aer, iar ea era convinsa ca vor ramane indragostiti pentru totdeauna. Pentru ca indragostitii mor ultimii.

Totusi, acel moment penibil de iubire cu vagabondul milionar in paradisul spulberat din Philadelphia i-a dat trezirea la realitate, in 1984.

Se considera o fata de milioane, dar care acum traia intre cosmar si realitate, fara a avea puterea sa scoata un strigat de ajutor.

“Traim intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna”, a spus el, sarind apoi din cadillacul roz, ca dupa o zi la curse.

Ea priveste inapoi cu maine si se rasteste la el: “Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte!”. “Am prins o captura la dublu”, ii raspunse el cu un zambet de maniac.

TE INVIT LA CONCURS ALATURI DE MCDONALD’S
De Ziua Americii, McDonald’s Romania a lansat in editie limitata doua noi sandvisuri inspirate din gusturile de la Hollywood.

• Star Chicken este un sandvis cu carne de pui, sos Jalapeno, salata verde, branza Cheddar, ardei rosu si tortilla chips.

• Celebrity Beef este un burger cu carne de vita, in clasica chifla americana, cu branza Cheddar, bacon, ceapa proaspata, salata verde si un sos tomat specific.

Impreuna cu McDonald’s caut acum cinefili care sa gaseasca cat mai multe titluri de filme in textul de mai sus. L-am creat folosind baza de date Cinemagia.ro, unde vei putea verifica titlurile ascunse de mine.

Trebuie doar sa imi lasi in comentarii un numar (5, 7, 9, cate titluri identifici in scurta poveste).

SI MAI MULT!
Ca tot aminteam de Cinemagia. McDonald’s a creat cu site-ul de cinema o aplicatie online care creeaza profiluri de star. Incerca aici.

Iar daca iti place sa stai mult pe Facebook, incearca si aplicatia dedicata in care poti castiga alte meniuri “Gusturi de Hollywood”. Incepe de aici.

CE CASTIGI?
Voi oferi cate doua vouchere pentru sandvisurile americane celor care ghicesc cate titluri am ascuns (sau macar pe aproape) in textul de la inceput. Voi alege pana la 10 castigatori. Peste o saptamana si un pic.

UPDATE: Cu o mica intarziere (vacanta mea s-a prelungit), revin acum cu rezultatele acestui foarte frumos concurs. M-am bucurat de o participare foarte mare, ceea ce ma face sa cred ca tema concursului McDonald’s a fost apreciata. In textul meu au fost “ascunse” 27 de titluri de film. O singura persoana a ghicit numarul exact. Felicitari, Florentin! Alte 5 persoane au fost foarte aproape (cu 28 si 26 de titluri indicate). Toate acestea (6 in total) primesc cate un voucher din cele 10 anuntate in concurs. Pentru celelalte 4 vouchere ramase, am tras la sorti 4 nume dintre cele 39 de intrari care au indicat 25 de titluri de film. Castigatorii acestora sunt: Manase Cristian, Molan Daniela, Pirvulet Ionita si Luca Mihaela. Toate cele 10 persoane vor fi contactate de mine pe e-mail.

***

Blogul Manafu.ro participa la campania de promovare a campaniei “Gusturi de Hollywood.

101 comentarii

  1. ali says:

    manafu:) din publicitate. vreo 20 de sandvisuri. Poanta e ca niciunul nu a anuntat castigatori, nici bazavan si nici alalalt:). Bucuresteni de cuvant?