MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: Misfit Shine

Misfit

Misfit Shine este un accesoriu de fitness care are rolul de a monitoriza activitatile fizice si somnul, dar si sporturi specifice precum inot, baschet, fotbal sau tenis. Spre deosebire de celelalte bratari de fitness, Misfit Shine se bucura de un design inedit, minimalist si usor de asortat la orice tinuta.

Cadranul este alcatuit in totalitate dintr-un tip de aluminiu special, folosit si in construirea navelor spatiale, fiind totodata impermeabil si rezistent la apa. Astfel, Misfit Shine este unul din putinele accesorii de fitness care monitorizeaza miscarile cand inotati.

Acest accesoriu wearable functioneaza cu ajutorul unei baterii de ceas, cu o autonomie de 4 pana la 6 luni si poate fi inlocuita de oricine, avand o cheita care deschide foarte usor cadranul.

FUNCTII SI PERFORMANTE

Toate valorile masurate si monitorizate de acest accesoriu pot fi sincronizate de la distanta, oricand doriti, cu orice smartphone iOS sau Android, prin bluetooth, datele fiind afisate ulterior intr-o aplicatie intuitiva. Tot in aplicatia Misfit puteti consulta activitatile din zilele precedente.


Pentru a avea o activitate constanta, trebuie sa stabiliti un obiectiv, al carui parcurs va fi monitorizat zilnic (de exemplu, consumarea a 1000 kilocalorii). Accesoriul Shine afiseaza evolutia obiectivului sportiv setat in fiecare zi pe o scara de la 1 la 12, dar si ceasul, prin activarea cadranului discret cu doua apasari consecutive (ora este indicata cu ajutorul unui led activ, iar minutele sunt aratate printr-un led care clipeste de cateva ori).


PENTRU CE AI FOLOSI ACEST ACCESORIU FITNESS

  • Monitorizarea activitatilor zilnice: mers, alergat, mers cu bicicleta, fotbal, tenis
  • Monitorizarea greutatii
  • Monitorizarea inotului
  • Monitorizarea somnului
  • Asortarea la orice tinuta in locul unui ceas

shine-suit

Produsul poate fi comandat alaturi de alte accesorii premium (colier, curea piele) totodata fiind disponibil sub o varietate de culori, care sa se potriveasca personalitatii tale, iar nuantele discrete si elegante vor fi un plus adus atitudinii tale. Misfit Shine vine in variantele de culori: gri, negru, topaz, bej, albastru inchis, coral, visiniu, verde oceanic si, in editie speciala, Red Coca-Cola. Magazinul care distribuie device-ul poate prelua si pre-comenzi, in cazul in care doriti un model in editie limitata.

accesorii-misfit-shine
Misfit este o companie co-fondata de John Sculley, fost CEO al Apple, iar accesoriul wearable Misfit Shine poate fi achizitionat de pe site-ul MobileTrend.ro la pretul de 445 lei in orice varianta de culoare.

2 comentarii

  1. Sorin says:

    Din cate stiu eu nu se sincrnizeaza chiar cu orice Android, trebuie sa stie telefonul bluetooth low energy (hardware si software, prin urmare versiune Android > 4.3, cred).
    Asta ca sa n-aveti surprize.

  2. Stefan says:

    Poti instala aplicatia inainte si vezi astfel daca va fi compatibil accesoriul cu telefonul tau.

Comentează