MANAFU*

Abonamente Evensys

Am acceptat “Ice Bucket Challenge”

Ice Bucket Challenge” se va raspandi la fel de repede ca fenomenul “Harlem Shake” si tot la fel de repede se va stinge. In mai putin de o luna. Insa va lasa in urma sa cateva zeci de milioane de dolari bune, stranse pentru a plati cercetarile impotriva unei boli crunte, ALS. Mai mult, va sustine multe alte cauze de bine, alese de vedete sau oameni obisnuiti in tarile lor, asa cum se intampla in Romania acum.

La 10 zile dupa ce Mark Zuckerberg a facut celebra aceasta “joaca”, lumea s-a impartit parca in doua tabere. Unii dau “leapsa” mai departe. Altii gasesc motive pentru care aceasta idee nu ar trebui sa se raspandeasca.

Eu cred ca e un exemplu bun. E un exemplu ca nu am uitat sa ne distram si, in acelasi timp, nu am uitat sa fim oameni… umani, mai bine zis. E un exemplu ca lucrurile bune se pot “viraliza”. E un exemplu ca oameni inaccesibili pot fi “folositi” pentru a sustine o cauza buna.

Am fost “provocat” de doua ori in acceasi zi. O data de echipa Saatchi & Saatchi. Apoi de Roxana Bursuc. Si am acceptat nominalizarea. De ce? In primul rand, pentru ca am primit provocarea. In al doilea rand, pentru ca astfel am putut determina alte trei persoane – nu stiu inca, sper sa accepte – sa faca la randul lor un bine.

Urmariti clipul!

2 comentarii

  1. Șerban says:

    Cam puțin…

  2. Piticu21 says:

    de ce m-ai udat? :))) :))) :))) :)))

Comentează