MANAFU*

Abonamente Evensys

Cu Tintag, cine pierde gaseste!

tintag

Dupa smart watches si smart bands, un nou segment devine din ce in ce mai aglomerat, cel al dispozitivelor de localizare. Gasiti aici o lista cu multe astefle de gadget-uri. Eu deja am un Philips InRange Bluetooth Smart Leash si astept livrarea celebrului Tile.

Doi clujeni isi incearca norocul pe aceasta piata cu Tintag, un device similar cu Tile, care se ataseaza usor la chei, geanta sau la zgarda animalelor. Apoi, daca se intampla sa ratacesti cheile sau sa pierzi cainele, cu ajutorul unei aplicatii de telefon poti identifica locul in care se afla. In plus, dispozitivul atasat incepe sa sune atunci cand il cauti prin aplicatie.

Bateria este reincarcabila si functioneaza pana la 4 luni, dupa o incarcare completa. Raza de actiune a Tintag este de 100 de metri.

Momentan, vorbim de un prototip. Cei doi antreprenori cauta acum sa stranga 50.000 de euro printr-o campanie de crowdfunding, cu care sa demareze productia de serie.

1 comentariu

  1. ovidiu says:

    salut. eu am luat din state cateva sticknfind, https://www.sticknfind.com/, ceva similar cu tile, dar sunt dezamagit de functionare.

    deci,de la dorinta pana la putinta avem nevoie de o demonstrare fizica a capabilitatilor acestor dispozitive, altfel sunt doar povesti.

    cel mai mult ma enerveaza ca imi semnaleaza disparitia din raza de conectare (care ar fi de 30 de metri in linie dreapta) si obiectul era in buzunarul de la piept.

Comentează