MANAFU*

Abonamente Evensys

Va invit la Undercloud!

undercloud

Undercloud e genul de eveniment care merita un pic mai multa promovare. Promite spectacol si creativitate, atrage nume importante si, cel mai important, promoveaza teatrul independent.

Cea de-a saptea editie, care incepe pe 1 septembrie, a pregatit 32 de piese din Romania, Anglia, Franta si Ungaria. Iar printre invitatii care vor urca pe scena se numara Marcel Iures, Oana Pelea, Maia Morgenstern, Magda Catone, Marius Manole si multi altii.

“Undercloud a apărut din dorința de a da o sansă reală teatrului independent, un teatru viu, sanatos, care a inceput sa fie perceput prin anii 1995-1996 ca un strigăt și s-a dezvoltat ulterior ca o mișcare de neignorat. Undercloud susține artisti tineri și cu experiență care nici dacă se chinuie nu consumă bugetele teatrului de stat, nu pentru ca nu si-ar dori ci pentru că nu le detin, in schimb produc din bani privati …oxigen cultural.”
Chris Simion, regizor&scriitor – Directorul Festivalului.

Undercloud, festivalul de teatru independent de orice, va tine 11 zile si se va desfasura la Muzeul Taranului Roman. Programul il gasiti evident pe site, iar biletele pot fi cumparate online pe Bilete.ro.

Comentează