MANAFU*

Abonamente Evensys

Sa invatam sa crestem si mai mari!

manafu

Am fost coplesit. Realmente coplesit de atatea povesti frumoase pe care am putut sa le vad intr-un concurs pe blog.

Va invitam in urma cu doua saptamani si un pic sa imi spuneti ce ati invatat cand ati crescut mari. Si am primit peste 100 de raspunsuri de la voi. Unele atat de sincere si frumoase!

Eram atunci implicat in campania de promovare a experientelor istete, initiata de Raiffeisen Bank prin programul “Viata fara Cash”, si promiteam o mica recompensa unuia dintre comentatori: un smartwatch Cogito. A venit momentul sa il anunt.

Prin tragere la sorti, am ales scurta poveste spusa de Mihaela Adriana Armanu:

Eu am invatat sa traiesc …”autist”. Am un baiat , Andrei ,care are autism si am invatat sa traiesc in stilul lui de viata ca sa-l pot ajuta si intelege. Am incercat nenumarate terapii si am incercat sa fac ce imi spuneau doctorii .Am hotarat sa-mi ascult instinctul de mama, neavand rezultatul dorit. Acum il invat pe el sa traiasca in lumea noastra. A fost,este si va fi foarte greu, dar se merita ! Am obtinut rezultate la care nu puteam decat visa ( merge la o scoala normala,este acceptat si ajutat de colegi,socoteste,citeste si face multe lucruri de unul singur). Sunt foarte fericita si mandra alaturi de el !

Va mai fac o invitatie acum. Cand aveti timp, cititi si celelalte raspunsuri!

Raiffeisen continua concursurile Viata fara Cash

Pana in luna decembrie, pe site-ul Viata fara Cash, atat clientii Raiffeisen, cat si utilizatorii de Internet, in general, au mai multe oportunitati sa castige si alte concursuri. Banca incurajeaza metodele de plata moderne prim intermediul experientelor “SMART” (online banking, mobile banking, plata cu cardul etc) si ofera diferite premii.

Un Nissan Juke, de exemplu, va merge la un client Raiffeisen care tranzactioneaza pana la finalul anului de cel putin cinci ori prin metodele de plata Smart Banking. O tableta Samsung Galaxy Tab va fi oferita, pe pagina de Facebook “Viata fara Cash”, unui utilizator de Internet care povesteste o experienta personala.

Toate detaliile despre concursurile “Viata fara Cash” sunt disponibile aici.

***

Blogul Manafu.ro participa in campania de promovarea “Experiente Smart”, initiata de Raiffeisen Bank Romania.

Sursa foto: Adrian Nechifor

5 comentarii

  1. Robert says:

    Intr-adevar frumoasa poveste, cel mai frumos vezi viata atunci cand privesti prin ochii celui/celei de langa tine.

  2. felicitari; chiar m-a emotionat pentru ca, in vreme ce unii parinti aleg sa isi adandoneze frmuseti de copii sanatoasi, aceasta doamna isi iubeste mai presus de orice copilasul bolnavior si e fericita ca il are. Sanatate ii doresc micutului si putere mamei!

  3. Gabryell says:

    O poveste , un fapt care intr-adevar merita si este demn de invatat pentru majoritatea celor carora li se pare ca ,,a nu avea un smartphone este greu, ,,a nu avea o vacanta la mare in fiecare an este la fel de greu,, si mofturile ar putea continua… Felicitari pentru premiu, felicitari Cristi pentru initiative…!!!

  4. […] UPDATE 2: Castigatorul a fost anuntat aici. […]

  5. popa roxana elisabeta says:

    Felicitari mamei ( si eu am un copil altfel si stiu cat de greu este); Felicitari Manafu pentru alegerea facuta !!

Comentează