MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum a fost la lansarea iPhone 6 in noul magazin Vodafone (P)

Apple a făcut o mişcare înţeleaptă cu lansarea noilor iPhone 6 în versiuni cu ecrane mai mari (4,7” şi 5,5”). A întrecut recordurile de vânzări anterioare şi a afectat vânzările concurenţei. Eu m-am lăsat cu greu să trec la noul model de 4’7”, fiind cumva convins, precum Steve Jobs, că un terminal mobil cu ecran de maximum 4” este perfect. Vremurile se schimbă, obiceiurile se schimbă.

Am fost convins să fac trecerea, aflând de oferta Vodafone, în ziua lansării oficiale a terminalelor Apple în România. Eram deja ambasadorul iPhone 6, nu eram hotărât să îmi iau unul prea curând. Sau deloc.

Vodafone are un program de buy-back (că şi în alţi ani, dar lansat acum mult mai devreme), prin care posesorii de modele mai vechi pot oferi telefonul înapoi şi obţine unul nou. Evident, se face o evaluare, există un cost asociat, însă în unele cazuri, în funcţie de abonament, schimbul poate fi făcut fără niciun cost suplimentar de achiziţie.

Vodafone are şi un pachet special creat pentru iPhone 6, RED 49, ce include convorbiri şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internaţionale şi în roaming, precum şi acces pe întreagă perioada contractuală la TV prin SeeNow şi muzică prin Zonga.

Noul magazin Vodafone din Centrul Vechi

Lansarea iPhone 6 a avut loc în cel mai nou magazin Vodafone din Bucureşti, primul deschis de către un operator de telefonie mobilă în Centrul Vechi. Mai mult, magazinul are un concept inedit, ce combină un spaţiu de vânzare la parter şi o zonă de relaxare cu bar, la etaj. Programul de funcţionare este prelungit, pentru magazin, până la 23.00, iar barul va fi deschis până mai târziu.

Mai jos puteţi urmări “filmul” evenimentului.

Comentează