MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa vinzi usor fotografiile din telefonul tau

dreamstime

Te-ai gândit vreodată că ai putea să faci bani cu pozele tale de vacanţă? Nu cu selfie-urile de pe plajă sau din baruri, ci cu peisajele frumoase pe care le întâlneşti, cu animale spectaculoase şi orice alt lucru care îţi atrage atenţia şi merită o fotografie cât mai artistică.

Eu am, în acest moment, în telefon vreo 4.000 de imagini şi cred – fără să mă uit în Photo Album – că am câteva zeci pe care aş putea să le vând. Dacă aş fi folosit un aparat foto bun, probabil aş fi scos mult mai multe poze cu potenţial de vânzare, în călătoriile mele din această vară.

Probabil te întrebi cum am putea noi să vindem aceste fotografii. Prin Dreamstime.com, una din cele mai mari “bănci” online de fotografii din lume, fondată acum nişte ani buni de câţiva români.

În această vară, oamenii din spatele proiectului au lansat o aplicaţie (iOS şi Android) care permite încărcarea pozelor direct în “banca” de fotografii. Mai uşor de atât nu se putea!

8 comentarii

  1. in afara fotografilor profesionisti, nu vad de ce ar vrea cineva sa isi vanda fotografiile care sunt amintirile lui…nici nu cred ca se va imbogati din asta

  2. cici says:

    Treaba asta era adevarata acum 6 ani.
    Mai infomeaza-te

  3. Ionut says:

    Eu astept sa aud prima persoana care a si vandut una.

  4. cici says:

    ia zi mai bine. “cum sa finantezi o campanie kickstarter din romania.
    sau indiegogo.
    2. proiecte romaniesti de succes pe indiegogo. (hint facerig. bonus: sa vb cu responsabili cati bani au fost pe bune.)
    3. cat ia o companie din uk sa te ajute sa faci asta.
    4. alternative romanesto (hint zero)

  5. Mihai Voinea says:

    Mi-am pus eu niste poze facute cu iPhone-ul in Egipt vara asta. Ma gandesc ca e ceva mai exotic si am o sansa in plus. Sa vedem, acum.

  6. Petre says:

    Dreamstime.com fondata de niste romani ? Nu pare pentru ca vad ca nu se adreseaza absolut deloc romanilor

    English
    Deutsch
    Español
    Français
    Italiano
    Nederlands
    Português
    Pусский
    ελληνικά
    汉语
    Polski
    Svenskt

  7. Danyzus says:

    De pe site: “Stock Photos & Video Footage for as low as 0.72 lei”. Sa inteleg ca site-ul recunoaste automat moneda din Romania?

  8. Dragos says:

    Un mic research si iti dai seama ca e facuta de cativa romani, (http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamstime) dar nu inteleg de ce nu are macar dintr-un mini gram de patriotism si limba romana…

Comentează