MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone Romania aduce iPhone 6, incepand cu 31 octombrie

Ca în fiecare an, fanii Apple aşteaptă anunţul noului iPhone, după care aşteaptă lansarea efectivă. În România, Vodafone va comercializa versiunile 6 şi 6 Plus, începând cu 31 octombrie. Noutatea a apărut aseară pe pagina de Facebook a operatorului, cu un link spre o pagină dedicată pe Vodafone.ro.

Ca în fiecare an, de asemenea, urmează perioada de precomenzi. Există deja pe site două formulare de pre-înregistrare pentru cele două modele. Urmând succesul avut cu lansarea la nivel mondial, mă aştept să văd şi la noi liste de aşteptare şi multe precomenzi.

Am avut recent ocazia să testez iPhone 6. Nu vine cu multe îmbunătăţiri faţă de 5S, însă este o opţiune importantă pentru cei care vor să treacă la un ecran mai mare.

2 comentarii

  1. Victor Dulu says:

    Sunt foarte curios de concurenta intre preturile celor de la Vodafone vs Orange si Telekom.

    Sper sa avem preturi bune anul acesta.

  2. It says:

    dar macar un pret sa fi dat si ei… asa, de orientare in spatiu… te trezesti ca trebuie sa fii cel putin director de filiala de banca multinationala ca sa ti-l permiti, cu o valoare de rata lunara ca la un ford focus… (vorba operatorilor de la noi: „nu putem avea piata din Germania, din cauza țiganilor….”…?!?!?)

Comentează