MANAFU*

Abonamente Evensys

Iti aduc mancare calda la birou sau acasa!

paste

Ştiţi acel moment al zilei, la birou, în care cineva întreabă “Ce mâncăm şi noi astăzi?” şi fiecare apoi începe să îşi dea cu părerea într-un dezacord total? Aşa se întâmplă uneori la Evensys, întreprinderea la care lucrez de 8 ani. Dar ne înţelegem noi până la urmă! Se oferă cineva voluntar să ia comandă de la toată lumea sau chiar să facă un drum până la restaurant ori supermarket.

Ieri însă am vrut să fac o surpriză colegilor şi am pus la cale o livrare cu mâncare gătită de la Oala cu Bunătăţi. Am comandat tortellini, pui shanghai, plăcintă de mere şi cornuleţe cu gem. Am făcut un mix tocmai bun pentru ritmul nostru rapid din birou, în aceste zile.

Ideea mea a fost şi un test al acestui serviciu special de catering. Oala cu Bunătăţi livrează pentru grupuri mici-medii sau pentru cei care vor un pic mai multă mâncare acasă, cât să le ajungă pentru câteva zile. Şi cum părerile colegilor au fost de la “bun” în sus, am zis să fac şi altora o surpriză similară.

Mic concurs gustos pentru corporatişti şi nu numai

Dacă şi tu eşti parte dintr-o echipa agitată, cu multe proiecte şi cu timp limitat pentru masa de prânz, scrie-mi ce vrei de la Oala cu Bunătăţi şi s-ar putea să vin săptămâna viitoare chiar eu cu produsele la tine la birou. La fel, dacă ajungi seara acasă târziu şi nu ai timp să găteşti pentru familia ta. S-ar putea să vin la uşa ta. Daca nu eu, atunci un curier simpatic.

Intră pe site-ul Oala cu Bunătăţi, alege un preparat şi lasă un comentariu în acest post cu numele (sau link-ul) felului respectiv. Săptămâna viitoare, voi trage la sorţi două comentarii şi voi aranja ajungă la comentatori produsele dorite. Pun alături şi un desert din partea mea. Costurile sunt acoperite de mine.

Voi livra în două locuri: la cineva la birou şi la cineva acasă. Fiecare livrare va conţine produse pentru 6-8 persoane. Din motive lesne de înţeles, vom putea livra doar în Bucureşti.

Bucătăria italiană a venit la Oala cu Bunătăţi

Când s-a lansat, Oala cu Bunătăţi a dorit să ofere celor foarte ocupaţi mai multe opţiuni din bucătăria tradiţională. Cumva, era o replică a mâncării pe care cu toţii o cunoaştem de la mame sau bunici. De la lansare, în 2010, au fost adăugate în meniu 130 de preparate. Recent însă, Oala cu Bunătăţi a introdus şi o gamă de preparate italiene, create împreună cu Trattoria Verdi, unul dintre cele mai cunoscute restaurante de gen din Bucureşti. Acum, în meniu, găsiţi 160 de preparate.

Ce mi s-a părut mie cel mai important in colaborarea cu ei a fost faptul că toate felurile de mâncare sunt făcute doar la comandă, ceea ce asigură o calitate cât mai mare.

UPDATE: M-am bucurat sa vad cat de popular este acest serviciu de catering inedit. In urma tragerii la sorti cu Random.org, castigatorii sunt: Petre Elena Andreea si Dragomir Cristina. Pofta buna!

***
Blogul Manafu.ro susţine Oala cu Bunătăţi.

Sursa foto: © Chefron | Dreamstime.com

50 comentarii

  1. cartus says:

    Cred ca trebuie sa fi mai transparent in explicatii. Se poate intelege in doua feluri:
    – ori fac eu comanda la felul principal, pe care il platesc si tu faci cinste cu desertul;
    – ori fac eu comanda la felul principal si tu platesti si desertul si ce comand eu.
    Cum e?

  2. nu platesti nimic! nu comanzi nimic! alegi ce fel de mancare ti-ar placea sa incerci, dai copy/paste la link in comentarii sau spui numele preparatului si gata. eu trag la sorti, trimit felul de mancare pus in comentarii castigatorului alaturi de un desert pe care eu il aleg.

  3. Claudiu says:

    Sotia mea e înnebunită după http://www.oalacubunatati.ro/comanda-mancare-de-post-la-domiciliu-livrare-bucuresti/485-mancare-de-spanac-18-kg.html

    Iar faptul ca au deserturi fara zahar adăugat e si mai tare.

  4. cartus says:

    Atunci bag si eu cu sotia inainte (ca ea lucreaza in Bucuresti) o salata de vinete http://www.oalacubunatati.ro/comanda-aperitive-la-domiciliu-livrare-bucuresti/13-comanda-salata-de-vinete-la-domiciliu.html ca nu o refuza niciodata. Daca ajungi la ea miercuri sau vineri, alege te rog un desert de post. Multumim.

  5. Monica Daliu says:

    Eu aleg http://www.oalacubunatati.ro/paste/645-insalata-al-tonno-12-kg.html , iar la desert obligatoriu http://www.oalacubunatati.ro/bucataria-italiana/660-tiramisu-1-kg.html . Te asteptam cu drag atat la birou (peste drum de Promenada :D), cat si acasa! Bauturile le dam noi! 🙂

  6. Oana Mosteanu says:

    Imi place http://www.oalacubunatati.ro/comanda-preparate-din-pui-la-domiciliu-livrare-bucuresti/27-comanda-pui-taranesc-cu-ardei-gras-la-domiciliu-livrare-bucuresti.html

    E bine si la birou, dar si acasa, mai ales ca mi-au venit neamurile si stau toata saptamana la mine:))

  7. Jules says:

    Poti scrie la concursuri perioada de participare te rog frumos? Cand se termina acest concurs? Saptamana viitoare cand??
    Multumesc!

  8. Miercuri se termina. Joi anunt castigatorul!

  9. Simona says:

    Ziua de lucru dintr-o agenție de publicitate poate fi super haotică și de multe ori să se prelungească peste programul obișnuit, iar colegii mei înfometați se duc la fast-food. Vreau să le fac eu o surpriză bună-bună de tot cu următoarea livrare: http://www.oalacubunatati.ro/paste/656-tortellini-al-forno-18-kg.html 😀

  10. Radulescu Vlad says:

    http://www.oalacubunatati.ro/paste/657-lasagna-traditionala-2-kg.html

    …pentru ca n-am mancat pana acum lasagna.

  11. Simona M says:

    Cu toate eforturile mele, lasagna de acasa nu am reusit vreodata sa o fac la fel de buna ca cea “din deplasare”. O sa fie o surpriza extrem de placuta, in special pentru copii, care tot imi spun ca vor sa o fac la fel ca la xxx (nu facem reclama)
    Deci http://www.oalacubunatati.ro/paste/657-lasagna-traditionala-2-kg.html
    Daca tot faci cinste cu desertul…tiramisu este in top preferinte. Aici e de verificat daca e mai bun decat cel facut de mine :-)) http://www.oalacubunatati.ro/bucataria-italiana/660-tiramisu-1-kg.html
    O zi delicioasa!

  12. Bleotu Macrina says:

    Prefer aceste chiftelute de curcan mai dieteticehttp://www.oalacubunatati.ro/curcan-nou/593-chiftelute-de-curcan-12-kg.html

  13. Mirona says:

    As vrea sa incerc lasagna traditionala. http://www.oalacubunatati.ro/paste/657-lasagna-traditionala-2-kg.html
    🙂

  14. Kore says:

    Eu as incerca pastele cu fructe de mare.http://www.oalacubunatati.ro/paste/651-pappardelle-frutti-di-mare-18-kg.html
    E bine ca pe langa mancarea traditionala romaneasca (care mie personal nu imi place) au mai fost introduse in meniu si preparate din bucataria italiana

  15. Roxana Dumitrascuta says:

    O comanda de la Oala cu Bunatati ar fi ideala pentru mine si toti colegii de birou:)
    Cu greu am ales un singur fel de mancare – http://www.oalacubunatati.ro/comanda-preparate-din-pui-la-domiciliu-livrare-bucuresti/19-sarmalute-din-pui-6-8-portii.html

  16. Vali T says:

    Arata foarte bine iar papilele mele chiar s-ar delecta cu cateva http://www.oalacubunatati.ro/comanda-aperitive-la-domiciliu-livrare-bucuresti/166-chiftelute-de-pui-cu-susan-12-kg.html :)) abia astept si desertul 🙂

  17. Pentru ca sunt fan inrait chiftele si nu ma satur niciodata de ele.

  18. Mihaela Grigoras says:

    Buna ziua ! Imi place foarte mult aceasta ciorba de vacuta http://www.oalacubunatati.ro/comanda-ciorbe-si-supe-la-domiciliu-livrare-bucuresti/10-comanda-ciorba-de-vacuta-la-domiciliu.html ! Fiica mea este studenta la medicina la Bucuresti. Desi ii trimit des pachete , ciorbele .. sunt mai greu de trimis si de aceea duce mereu dorul lor. Cred ca i-as face o surpriza deosebita si gustoasa , ei si colegelor ei de camera , cu aceasta oala cu ciorba de vacuta, !

  19. Mirela says:

    as vrea sa incerc puiul shanghai de la dvs

  20. Ivona Petracci says:

    Ciorba de pui à la grec este o ciorba pe care multi o fac, dar putin stiu cum se face intr-adevar! Oala cu Bunatati se pare ca a reusit sa-i redea retetei splendoarea clasica si sa o execute intr-un mod exceptional. Felicitari!
    http://www.oalacubunatati.ro/comanda-ciorbe-si-supe-la-domiciliu-livrare-bucuresti/386-ciorba-de-pui-a-la-grec-24-kg.html

  21. Cioara Maria says:

    Lasagna traditionala (2 kg.)