MANAFU*

Abonamente Evensys

O aplicatie de smartphone iti face viata mai usoara pe aeroportul Henri Coanda

henriapp

Cei care călătoresc mult ajung în timp să aprecieze orice instrument sau facilitate care uşurează îmbarcarea, transferul şi chiar zborul. Astăzi, în era aplicaţiilor, avem la îndemână foarte multe opţiuni. Iar de câteva zile, călătorii care pleacă sau tranzitează aeroportul Henri Coandă, din Bucureşti, au la dispoziţie o aplicaţie de smartphone nu doar cu rol informativ, ci şi cu unul utilitar declarat.

Henri AppPort oferă posibilitatea utilizatorului să urmărească cursa aeriană de care este interesat pe propriul telefon mobil şi să primească notificări în timp real odată ce situaţia zborului se modifică (check-in deschis, boarding etc.). Astfel, călătorul este pregătit de îmbarcare în orice moment şi indiferent de locul unde se află în aeroport.

Henri AppPort indică poziţionarea pe harta aeroportului a cafenelelor, restaurantelor, magazinelor şi a spaţiilor de servicii (farmacie, coafor, rent-a-car, bancomat, standuri de ziare etc), dar şi care este traseul cel mai scurt către Aeroportul Henri Coandă sau starea vremii în Bucureşti şi în oraşul de destinaţie. În plus, utilizatorii aplicaţiei beneficiază în mod exclusiv de reduceri în toate cafenelele, restaurantele şi barurile din aeroport pentru întregirea unei experienţe cât mai plăcute.

Cu ocazia acestei lansări, am aflat şi că 22.000 de persoane utilizează zilnic aeroportul din Bucureşti, alături de 12.000 de bagaje. În medie, au loc zilnic 250 de decolări şi aterizări, dintre care 90% sunt către destinaţii externe. Cele mai frecvente plecări sunt spre Londra, Viena, Frankfurt, Roma, Amsterdam şi Paris.

Aplicaţia Henri AppPort a fost lansată de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi Alpha Rocas România şi dezvoltată de Expremio. Cu variante în limba română şi engleză, aplicaţia este disponibilă pentru sistemele de operare Google Android şi Apple IOS şi poate fi descărcată gratuit de aici.

2 comentarii

  1. RC says:

    Daca si in aeroportul Henri Coandă mare cat o autogara ne pierdem………….ce sa mai zic de aeroportul din frankfurt sau altele si mai mari

Comentează