MANAFU*

Abonamente Evensys

Black Friday la Clotier.ro

 

clotier

Black Friday nu s-a încheiat în România. Urmează o a doua rundă. Iar magazinul de fashion online Clotier.ro s-a pregătit cu stocuri până pe 30 noiembrie. Reducerile ajung până la 70%.

Întâi, le-am devenit vizitator, apoi ei mi-au devenit susţinători şi în cele din urmă am ajuns să le fiu cumpărător. Clotier.ro a susţinut cu mare deschidere apelul meu făcut pe blog pentru micro-sponsorizarea festivalului Ideo Ideis.

De aceea, îmi face o deosebită plăcere să le arăt şi eu susţinere în această sărbătoare a cumpărăturilor online, prin care sper să beneficiaţi de cât mai multe preţuri bune.

Clotier.ro a creat o perioada mai lungă de vânzări promoţionale, care a pornit pe 21 noiembrie, zi în care traficul pe site s-a dublat. Toate produsele, inclusiv cele din colecţiile noi, au intrat la reduceri (minimum 10%). Mai mult colecţia de toamna are un discount mediu de 20%, ceea ce e o ofertă foarte bună, ţinând cont că mai avem câteva luni bune de sezon rece.

Clotier.ro e un magazin tânăr. A împlinit de curând 5 luni pe piaţă. Însă caută să îşi accelereze creşterea şi să ofere cât mai multe beneficii clienţilor. Ultima ispravă a fost introducerea verificării coletului la livrare.

Comentează