MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu alegi filmul, Cinema City da popcorn-ul!

Odată cu lansarea filmului sonor pe ecrane, la finalul anilor 1920, au apărut în cinematografe şi floricele de porumb. Până atunci, pe vremea filmului mut, popcornul şi în general snack-urile nu erau bine văzute în sălile de cinema. Filmul vorbit a atras noi audienţe… mari audienţe şi în acel moment patronii de săli au văzut cu alţi ochi afacerea cu gustări la film. În anii ’50, chiar a apărut o reclamă care promova consumul de popocorn în cinematografe.

În vacanţă, primeşti “pe Facebook” un popcorn cadou!

Cunoscând “relaţia” specială pe care o au spectatorii cu “floricelele”, reţeaua Cinema City a lansat o inedită aplicaţie de Facebook prin care oricine poate face cadou o pungă de popcorn cuiva drag, alături de o felicitare de Crăciun. Destinatarul primeşte de fapt un cod cu care poate “revendica” premiul în orice sală Cinema City din ţară.

Aşadar, dacă vremea nu îţi place vremea de afară, dacă nu te bucuri de zăpadă sau de soare pe undeva prin ţară sau prin lume ori dacă ai rămas în urmă cu filmele sau nu vrei să pierzi lansările păstrate de Hollywood pentru sărbători, te invit să faci prietenilor o surpriză… sărată. Poţi trimite la mai mulţi prieteni, avem 10.000 de pungi de popcorn puse deoparte.

buton-popcorn

Cinema City a intrat pe piaţa din România în 2007 şi are în prezent 15 multiplexuri în 12 oraşe: Bucureşti, Brăila, Bacău, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Târgu Mureş, Timişoara, Arad, Ploieşti. Acestea cumulează 142 de săli şi peste 24.000 de locuri.

***
Blogul Manafu.ro susţine campaniile de promovare ale reţelei Cinema City în România.

1 comentariu

  1. Alexa Tirziu says:

    În al 3-lea paragraf, ai scris de 2 ori vremea. (Nu e un comentariu negativ).

Comentează