MANAFU*

Abonamente Evensys

Hinge vrea sa fie un Tinder mai bun

hinge

Tinder a făcut un pic de vâlvă la apariţie, relansând dating-ul digital într-o aplicaţie mobilă simplă şi distractivă. Însă cei mai mulţi folosesc aplicaţia pentru a privi femei şi bărbaţi sau a agaţa (în cel mai “fericit” caz) şi mai puţin pentru a lega relaţii adevărate. New York Times are un articol interesant pe această tema.

Deşi funcţionează în mare după acelaşi principiu, Hinge vrea să fie o aplicaţie “mai serioasă”. Are şi un element diferenţiator. Dacă Tinder îţi oferă acces, la întâmplare, la profilurilor altor utilizatori, pe baza vârstei şi a sexului, Hinge îţi caută perechea doar în cercul de prieteni de pe Facebook (friends-of-friends). Practic, îţi face o selecţie dintre oamenii pe care ai şansa oricum să îi întâlneşti la un moment dat la o petrecere sau un eveniment. Îţi arată cunoştinţele comune şi te introduce persoanelor cu care interacţionezi (dacă va placeţi reciproc în aplicaţie).

Din păcate, aplicaţia este disponibilă momentan doar în o serie de oraşe din US şi în Londra. O poţi instala doar pentru a fi adaugat(ă) automat pe lista de aşteptare.

Comentează