MANAFU*

Abonamente Evensys

Cele mai bune 15 reclame de la Super Bowl 2015

Urmăresc reclamele de la Super Bowl de mai bine de 10 ani şi pot spune cu uşurinţă că anul acesta am văzut cel mai slab calup publicitar. Poate pentru că, de câţiva ani, campaniile digitale au avut un impact mult mai mare. Poate pentru că în 2015 s-a simţit lipsa unor grei ai publicităţii în pauzele de reclame şi şi-au făcut loc companii noi cu mai puţină experienţă la “meciul meciurilor”. Poate pentru că bugetele de creaţie au fost mai mici; cele de media oricum au fost mari: 4,5 milioane $ pentru 30 de secunde.

Dintre toate clipurile de la această ediţie a Super Bowl, am ales 15 reclame care mi s-au părut mai deosebite. Nu pot spune că una s-a remarcat în mod special pentru că fie văzusem deja reclamele anul trecut (deci nu au fost făcute special pentru meci), fie am văzut o idee reciclată din anii anteriori (Budweiser).

1. Dove Men+Care: “#RealStrength”

2. Budweiser: “Lost Dog”

3.NOMORE.org: “No More”

4. Dodge: “Wisdom”

5. McDonald’s: “Pay With Lovin”

6. Coca-Cola: “Make It Happy”

7. Fiat: “The Fiat 500X Blue Pill”

8. Always: #LikeaGirl”

9. Kia: “Unexpected”

10. Bud Light: “Real Life PacMan”

11. Loctite: ”Positive Feelings”

12. Microsoft: ”Estella”

13. Snickers: “The Brady Bunch”

14. Supercell: “Revenge”

15. T-Mobile: ”#KimsDataStash”

Dacă doriţi să urmăriţi toate reclamele, vizitaţi această pagină.

3 comentarii

  1. Mircea says:

    Intr-adevar, extrem de slabe. Nici macar n-au folosit ceea ce toata lumea foloseste astazi: sexul – macar ar fi fost slabe si sexy!

  2. Diana says:

    Activarile de tipul #likeagirl incep sa contureze trendul reclamelor online, “opinionul” meu. Si mi-ar placea sa vad cat mai multe script-uri minimaliste si la TV.

    Mai putina gargara, mai multa emotie.

  3. Andreea says:

    “Lost Dog” e o reclama foarte buna, e foarte emotionanta si ma bucur sa vad ca a fost atat de mult apreciata. Bravo! Dar unde e reclama cu blonda? Nu e in top 15? ;))

Comentează