MANAFU*

Abonamente Evensys

Cate bagaje intra in noua Skoda Fabia?

Echipa Skoda mi-a lansat o provocare cu ocazia lansării noului model Fabia. M-a întrebat ce aş lua cu mine pe o insulă pustie. Orice şi oricât. Mai mult, m-a provocat să îmi fac bagajele şi să le pun în portbagajul maşinii, ca şi cum aş pleca la aeroport.

Am stat puţin pe gânduri şi am zis: “Eu prefer insulele locuite – pe cele populare şi pe cele nedescoperite deopotrivă. Aş putea lua cu mine în noua Fabia bagajele din ultima vacanţă”. Simpatica echipă a acceptat “provocarea” mea.

După mai multe călătorii lungi, am ajuns să reduc cât mai mult numărul bagajelor de vacanţă. Mai ales când trebuie să zbor zece ore, apoi să iau un taxi timp de alte două ore până la un feribot care mă poartă pentru încă două ore spre portul unei mici insule, de unde iau un tuk-tuk care mă lasă la hotel. Poveste adevărată!

Am decis deci, la ultima plecare, să mai “tăiem” din bagaje. Am ales două genţi medii-mari şi două bagaje de cabină (cele care se înscriu în standardele liniilor aeriene). Pentru trei persoane, într-un sejur de trei săptămâni. Poza de mai jos e făcută chiar înainte de primul nostru zbor.

skoda 1

Bagajele de vacanta – Decembrie 2014

 

Când am luat noua Fabia în primire, cei de la Skoda mi-au zis că are acum un portbagaj mai mare, că e un atu real pentru clasa din care face parte şi chiar o să mă uimească. Acum nu ştiu dacă ne poate uimi un portbagaj vreodată, dar din propria experienţă vă pot spune că am ales ultimele două maşini personale şi după mărimea portbagajaului.

Noua Fabia promite un portbagaj de 330 litri, care poate fi mărit până la 1.150 litri, dacă se rabatează bancheta din spate.

Ce am făcut? Am zis întâi că dacă tot e atât de lăudat noul model, să mai adaug o geantă. Să fie “provocarea” mai mare.

skoda 2

Incap cele 5 bagaje in portbagajul Fabia?

 

Am întrebat apoi prietenii pe Facebook: Voi câte bagaje credeţi că intră în portbagajul Fabia? În unanimitate, oamenii mi-au spus cu încredere “Toate cinci!”. Şi au intrat. Fără să rabatez bancheta. Iată dovada!

skoda-fabia-portbagaj

Misiune indeplinita!

 

Despre noua Fabia vă voi povesti într-un articol viitor.

***
Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare a noului model Skoda Fabia

2 comentarii

  1. Florin says:

    Avantajul hatch`urilor 🙂

  2. […] Dar dincolo de design, eu vă recomand modelul pentru spaţiul oferit şi finisajele din interior. Maşina este mai lată şi mai spaţioasă decât modelul anterior şi pe deasupra are şi cel mai mare portbagaj din clasa sa – 330 de litri. V-am arătat acum o săptămâna cât de încăpător e portbagajul! […]

Comentează