MANAFU*

Abonamente Evensys

#HappyRomania, campania pentru micile bucurii din viata noastra

Contrar ospitalităţii şi jovialităţii pentru care suntem recunoscuţi, se pare că în ţara noastră sunt foarte mulţi oameni nefericiţi. Într-un top global al WIN-Gallup International, România se clasează printre ţările cu cei mai mulţi locuitori nefericiţi. Cam 1/3 români se declară nefericit.

Cum astăzi se sărbătoreşte “Happiness Day” la nivel mondial, Coca-Cola lansează o inedită campanie pentru feiricrea românilor. Timp de o săptămâna, până pe 27 martie, Coca-Cola este în căutare de oameni care vor să strige în gura mare, să danseze în faţă tuturor, să se rotească fără oprire pentru a-şi exprima bucuria.

Campania vrea să arate că noi suntem, de fapt, plini de viaţă. Avem doar nevoie uneori să ni se reamintească de micile bucurii din viaţă noastră. Şi Coca-Cola ne invită să ne jucăm.

Cei care trec pe lângă Hotel Marriott, pe Calea 13 Septembrie, sunt “provocaţi” să se joace puţin în trafic.

Calea-13-Septembrie

La Universitate, un alt mesaj îi îndeamnă pe trecători să danseze.

Statia-de-Autobuz-Universitate

Eu am fost la Mall Vitan, unde uşile rotative au fost personalizate cu o invitaţie la un joc de copii.

Intrare-Mall-Vitan

Urmăreşte săptămâna această hashtag-ul #happyromania.

***
Blogul Manafu.ro susţine campania Happy Romania.

3 comentarii

  1. Simona says:

    Da, romanii sunt cam nefericiti… Te ia tristetea cand te gandesti, insa ii si inteleg. Chiar daca toti avem multe motive in viata pentru care ar trebui sa fim recunoscatori, sunt la fel de multe motive care ne aduc aceasta stare nefericita. In general, este vorba despre conditiile de trai si faptul ca tot timpul ne raportam la ce are vecinul mai mult decat noi, ca iti vezi colegul ca mananca numai bunatati si tu nu ai la fel, ca te uiti pe strada si vezi oamenii imbracati mai bine decat tine si tu ti-ai lua dar nu ai cu ce… Solutia este sa ne canalizam energia nu spre a ne hrani frustrarile, ci spre multumirea de sine si sa fii fericit cu ceea ce esti si ai chiar in acest moment. Gandeste-te ca sunt altii mai amarati decat tine! Daca tu mananci fasole si cartofi de trei ori pe saptamana, gandeste-te ca alti copii se culca flamanzi si ar da orice sa tina in mana un cartof fiert sa-si astampere foamea. Daca ti se pare ca ai un copil care nu te asculta chiar cum ar trebui sau nu aduce numai 10 acasa si esti nemultumit de el din vreun motiv, mai bine multumeste-i lui Dumnezeu ca ti-a dat un sufletel pe care sa-l iubesti si care te iubeste si mai mult, ca e sanatos in timp ce alti copii mor de boli grave dupa ce se chinuie ani de zile internati prin spitale. Daca seful nu ti-a crescut salariul anul asta, in loc sa carcotesti la tot pasul, mai bine fii fericit ca ai un salariu si nu trebuie sa stai la noapte treaz gandindu-te cum o sa-ti intretii familia si casa in lunile care urmeaza pe motiv ca nu ai niciun venit. Si asa mai departe… Cred ca problema, dar si solutia, este in noi !

  2. zoltybogata says:

    Fericirea, este un sentiment de care nu am avut cunoștință până acum, pe viitor, cine știe. Multă sănătate

  3. Andreea says:

    Ba avem cunostinta de fericire, doar ca nu stim a ne bucura atat cat trebuie de ea. Sau imediat suntem perturbati de orice gand negativ apare…

Comentează