MANAFU*

Abonamente Evensys

O solutie de hosting pentru site-urile in crestere

hosting

Hosting-ul poate fi o bătaie de cap serioasă atunci când traficul site-ului tău este în creştere. De obicei, cei mai mulţi aşteaptă momentul unui upgrade, momentul în care trebuie să apeleze la o soluţie dedicată. Însă aşteptarea poate însemna pierderi. De trafic mai întâi şi apoi de business.

Pornind de la această provocare, Easyhost a lansat soluţia de tip bridge Evolution, dezvoltată in-house, special pentru a adresa nevoile utilizatorilor ale căror site-uri depăşesc resursele unui cont de găzduire web standard.

Noul serviciu de hosting a fost dezvoltat pentru a oferi putere de procesare crescută. Astfel, un site găzduit pe un pachet Evolution se încarcă de două ori mai rapid versus găzduirea pe un cont de web hosting standard.

Totodată, Evolution vine şi cu avantajul simplităţii în utilizare. Spre deosebire de o soluţie dedicată, clienţii Evolution îşi pot gestiona singuri serviciul deţinut, prin intermediul panoului de control cPanel. Mai mult, aceştia au acces la suport prioritar şi specializat din partea Echipei Tehnice Easyhost, disponibilă pentru operaţiuni 24/7/365, la telefon şi email. Mai multe detalii despre Evolution găsiţi aici.

Sursa foto: © Mestikon | Dreamstime.com

***
Blogul Manafu.ro este gazduit de Easyhost de mai bine de patru ani. Fara probleme si cu un customer care mereu pe receptie.

2 comentarii

  1. Simona says:

    De retinut! Am hosting pentru un an din alta parte… dar testez terenul pentru anul urmator. Chiar mi se pare ca mi se incarca mult prea greu blogul!

  2. Andrei says:

    Mai nou puteti incerca si Cloud VDS , vezi dedicatserver.ro

Comentează