MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media for Students se intoarce la Craiova

În urmă cu doi ani, lansam la Bucureşti un curs de social media gratuit pentru studenţi. Am ajuns cu el apoi la Iaşi, iar anul trecut la Craiova. În 2015, îl vom repeta la Craiova şi probabil la Bucureşti.

Intitulat Social Media for Students (SM4S), cursul implică o serie de oameni cu experienţă în mediul online şi oferă o bază de pornire pentru cei care vor să descopere noile căi de comunicare. Este pe de o parte un curs introductiv şi pe de altă parte o ocazie de a vedea cum ar arată o carieră în social media.

Social Media for Students 2015 – Craiova

Pe 26 aprilie, îi invit pe studenţii craioveni să participe la SM4S 2015. Timp de o zi vor afla atât lucruri teoretice de bază în social media, cât şi detalii despre cum se lucrează în companii şi agenţii, în comunicarea online. Mai mult, întâlnirea are şi o componentă interactivă în care participanţii au ocazia să îşi pună în aplicare ideile.

Detalii despre desfăşurare

Şi anul acesta, cursul este coordonat de Rareş Cojocaru, blogger craiovean şi, sper eu, viitor specialist în social media. Locul de desfăşurare va fi sala “Filip Lazăr” a Filarmonicii Oltenia. Începem la ora 10.00 şi încheiem în jur de 16.30.

Detalii despre participare

Cursul este gratuit şi se adresează studenţilor şi masteranzilor din Craiova. Nu este chiar un ABC, pornim de la un nivel mediu de înţelegere a fenomenului social media. Participanţii sunt selectaţi după experienţa personală şi interesul real faţă de domeniu. Pentru început, cei interesaţi trebuie să solicite o invitaţie aici. Dacă vor fi selectaţi, vor fi contactaţi de organizatori.

Detalii despre agendă

Anul acesta, la Craiova, vor veni atât bloggeri, cât şi specialişti în comunicare din companii şi agenţii. Vorbitorii confirmaţi sunt Alexandru Negrea, Cristian China-Birta, Andrei Cismaru, Claudia Tocilă, Raluca Duţă, Rareş şi subsemnatul.

SM4S Craiova este organizat de Rotaract Craiova, în parteneriat cu Bitdefender şi cu sprijinul Aqua CarpaticaKiss FM, Hotel HelinPrintex şi al Filarmonicii Oltenia.

site-nou-sm4s

1 comentariu

  1. […] întrebare a venit automat. De ce să nu încerc eu ceva? Știam de programul inițiat de Cristian Manafu în București, Social Media 4 Students, i-am scris și după câteva mail-uri se contura prima […]

Comentează