MANAFU*

Abonamente Evensys

Care film va castiga “cursa” PEntru Promenada?

vara-asta-sunt-pe-film

Nu credeam vreodată că va trebui să fac o alianță împotrivă Cristinei Bazavan. Dar vorba aceea, nu scapi de ce te temi. Așa că acum formez un trib al fanilor”Interstellar” care va luptă cu fanii “You’€™ve Got Mail”.

Jocul nostru “€œCare PE Care” a devenit cu adevărat “care pe care”. Din acest moment, mă lupt cu Cristina pentru a câștiga proiecția din 29 mai, ora 21:00, de PE Promenada. Vineri, în cinematograful în aer liber de pe terasă, doar un singur film va fi difuzat: al meu sau al Cristinei.

Tu ce film alegi? Votează aici!

Un cinema pentru serile de vară

Zona cinematografului în aer liber poate primi până la 600 de spectatori. Dotările tehnice sunt de ultima generație. Filmele vor fi vizionate în format HD, datorită unui proiector outdoor unic în România, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit și “The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care îl folosesc în concerte Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk, Swedish House Mafia.

Seara de film a bloggerilor face parte din campania Promenada “€œVara asta sunt PE Promenada”. Mall-ul din Floreasca pregătește numeroase surprize, astfel că, din 15 mai, vizitatorii au parte în fiecare seară de evenimente cu intrarea liberă: seri tematice de filme, vizionarea înregistrărilor unor concerte celebre sau activități pentru copii în timpul weekend-ului. Evenimentele sunt anunțate în pagina specială.

Ideea “€œCare PE Care” a fost susținută încă de anul trecut de comunitatea bloggerilor și de câteva site-uri de cinema. Susținătorii evenimentului sunt Dove, TNT Express și Uber. Partenerii media sunt RegieLive.ro, BlogDeCinema.ro, CineAmator.ro, EdgeAndBack.ro, Revistă @FILM și GazetaDeFilm.ro.

Vrei să ne vedem vineri pe Promenadă? Confirmă aici!

2 comentarii

  1. […] propus de Cristina Bazavan – “You’ve Got Mail” (1998), iar cel de actiune de catre Cristian Manafu – Interstellar” (2014). Asadar, daca iti place actiune, voteaza actiune, daca-ti place […]

  2. […] Până vineri, puteţi alege  filmul ce va fi difuzat,  dintre “Interstellar” (2014) şi  “You’ve Got Mail” (1998).  Votarea se face direct pe blogurile lor: Bazavan.ro şi Manafu.ro. […]

Comentează