MANAFU*

Abonamente Evensys

Pe urmele dinozaurilor de la Rasnov

Pentru cei mici, dinozaurii sunt astăzi ce erau mașinile “de fier” când eram noi copii. Vor să colecționeze cât mai multe exemplare, în toate formele și din toate speciile. Cred că în fiecare famile (cu băieți, cel puțin) există un dinozaur pe undeva, în cutia de jucării. Noi avem câteva colecții bune și specimene deosebite.

O veste bună pentru părinți și copii

Acum mai bine de o săptămână va arătam câteva urme “suspecte” găsite în București. În parcul Lumea Copiilor, au fost aduse câteva replici ale unor dinozauri, în mărime naturală, care anunțau deschiderea celui mai mare parc din sud-estul Europei. Întins pe 1,4 hectare, Dino Parc Râșnov va primi vizitatori începând cu 12 iunie, care vor putea vedea 45 de dinozauri atestați științific.

dino-1

Concurs pe Facebook și Instagram

Dino Parc Râșnov are în desfășurare un concurs pe Facebook, până pe 1 iunie, prin care oferă 10 premii a câte 5 bilete la noul parc. Dacă vreți să mergeți la Râșnov chiar în din ziua deschiderii oficiale, trebuie să publicați în comentariile acestui status un selfie cu dinozaurii din parcul Lumea Copiilor și hashtagul #dinoparcrasnov.

Concursul se desfășoară și pe Instagram, unde se oferă 4 premii a câte 5 bilete. Trebuie să urcați pe contul vostru o poză cu dinozaurii din București și hashtag-ul #dinoparcrasnov.

dino-2

1 comentariu

  1. Ionut says:

    Am fost acolo saptamana trecuta si chiar e foarte tare, ceva “altfel”.

Comentează