MANAFU*

Abonamente Evensys

Biciclete si documentare eco la TIFF, de Ziua Internationala a Mediului

bikes_vs_cars

Astăzi este Ziua Internațională a Mediului, sărbătorită la TIFF cu două documentare pe teme ecologice, sub umbrela EcoTIFF.

Virunga, nominalizat la Oscarul pentru Cel mai bun documentar anul acesta, vorbește despre multitudinea de forțe care încearcă să acapareze minunățiile din Congo. Filmul poate fi văzut de la ora 18.00, la Club Boema, și va fi urmat de o dezbatere marca BankWatch România, sub egida Anului European pentru Dezvoltare.

De la 21.45, la Depozitul de filme, va avea loc o proiecție specială dedicată comunității de bicicliști din Cluj – Biciclete contra mașini / Bikes Vs. Cars, în care activiştii luptă pentru oraşe mai bune și mai curate.

biciclete

Cu bicicletele galbene prin oraș

Raiffeisen Bank contribuie la crearea unei tradiții frumoase la TIFF. De anul trecut, oferă clujenilor, gratuit, plimbări cu bicicletele galbene prin oraș. Anul acesta 100 de biciclete au fost aduse la cortul special amenajat în Piața Unirii.

Amenințarea cu ploaie de ieri nu ne-a speriat și am ieșit – alături de Cristina Bazavan – la tura noastră anuală prin centru.

***
Sunt și anul acesta, la TIFF, reporter de festival, la invitația Raiffeisen Bank, sponsorul principal al evenimentului. Alături de Cristina Bazavan, voi caută să arăt celor care ne urmăresc de la distanță cele mai bune momente ale festivalului.

Foto: Adi Bulboaca

Comentează