MANAFU*

Abonamente Evensys

TIFF, evenimentul pentru care merita sa iti iei concediu

În toată lumea există evenimente pentru care oamenii își pregătesc adevărate vacanțe sau dedică un timp special. De la competiții sportive (Tour de France) la mari festivaluri de muzică (Glastonbury), aceste manifestări sunt încărcate cu multă energie și catharsis. Așa este și TIFF, festivalul internațional de film care transformă de 14 ani Cluj-Napoca într-un loc de pelerinaj al cinefililor.

Am fost anul trecut la TIFF pentru prima dată și am plecat cu supărarea că am ratat până atunci ceva minunat și totodată cu dorință de a reveni ediție de ediție. Mă aflu deci pentru a două oară în frumosul Cluj, împreună cu Cristina Bazavan, într-un proiect editorial inițiat de Raiffeisen Bank, sponsorul principal al festivalului și una din companiile care susțin actele de cultură majore sau cu potențial în România.

Ne poți urmări în aceste zile pe blogurile noastre, pe Facebook, Instagram, Twitter și Google Plus și pe hashtag-ul #RaiffeisenImpreuna.  Iar dacă nu ai încă planuri pentru acest weekend, pune șefului pe masă o cerere de concediu și vino la TIFF. Nu o să regreți!

poster tiff

1 comentariu

  1. Stanescu Andrei says:

    Un eveniment foarte interesant.

Comentează