MANAFU*

Abonamente Evensys

Cautam coleg la Evensys

evensys-angajeaza

Mă bucur că periodic reușim la Evensys să creăm noi ocazii celor aflați la început de drum să învețe marketing și PR nu din cărți, ci în mijlocul acțiunii.

Suntem așadar acum în căutarea unui coleg în departamentul Marketing & PR. Este un job entry level, care cere puţină experienţă, mult entuziasm şi dorinţa de a învaţa şi mai ales de a aplica. La Evensys se munceşte mult şi responsabilităţile sunt mari. Ritmul este alert, dezvoltăm mai multe evenimente în acelaşi timp, avem perioade foarte aglomerate, dar şi momente mai relaxate.

Candidatul ideal este student în ani finali (facultate sau Master) sau proaspăt absolvent. Cei mai mulţi noi colegi au venit din zona comunicării şi au avut o minimă experienţă în organizarea de evenimente, în agenţii de PR sau asociaţii studenţeşti.

Responsabilităţile includ:
• Încheierea şi gestionarea parteneriatelor media
• Redactarea şi distribuţia comunicatelor de presă
• Realizarea prezentărilor de eveniment
• Redactarea /editarea de texte pentru diferite materiale interne (print şi online)
• Monitorizarea de presă: calitativă, cantitativă
• Actualizarea site-ului companiei şi gestionarea site-urilor de evenimente
• Gestionarea furnizorilor
• Aport în derularea logistică a evenimentelor: actualizare baze de date, selectare şi editare liste invitaţi, trimiteri prin poştă, fotocopieri documente, derulare evenimente, asistenţă la amenajarea locaţiilor pentru evenimente
• Trimiterea comenzilor și a cererilor de oferte
• Raportare la nivel intern

Cei interesaţi pot trimite un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office [@] evensys [.] ro, având Subiectul: “Aplicaţie Job Evensys”.

10 comentarii

  1. […] Aplica si detalii la Manafu […]

  2. Adi says:

    Dacă nu suntem din București e o problemă?

  3. Jobul e in Bucuresti. Activitatea noastra e doar in Bucuresti.

  4. @cici

    imaginea provine de pe un site de freebies cu PSD mock-ups. are la baza o poza de pe flickr.

    banuiesc ca ai vrut sa imi arati ca tu citesti FC, nu? si eu citesc, cred ca dinainte sa deschizi tu primul browser si platesc abonament anual la editia digitala a revistei. da, exista chiar si o revista numita FC.

    e fain sa te bagi in seama si sa o arzi anonim!?!

  5. Ione says:

    O întrebare am și eu: dacă sunt din Cuca Măcăii să înțeleg că nu pot candida pentru simplul fapt că nu-s din București, din moment ce sunt dispusă să mă relochez? Este voluntariat/internship neplătit?

  6. Ionela, este un job (loc de munca) in Bucuresti. Un loc de munca este platit, cel putin asa e in Bucuresti si in lumea civilizata. De aceea, cand se anunta un job / loc de munca nu e nevoie sa se specifice ca e platit. Daca era internship, ii spuneam internship (platit sau neplatit). Sper ca te-am lamurit!

  7. Tina says:

    Imi cau si eu de lucru 🙂

  8. nick says:

    Mai este valabil anunțul?

  9. […] La Evensys, căutăm oameni care vor să învețe comunicare și marketing. Oferim ocazia de a începe o carieră frumoasă. Am primit o șansă cândva, ofer și eu acum șansa altora. Anunțul mai e valabil pentru câteva zile aici. […]

Comentează