MANAFU*

Abonamente Evensys

Orice sportiv merita sa fie sustinut

special-olympics

Orice sportiv își dorește și merită fani, însă, din păcate, nu toți au parte de această bucurie. Sportivii Special Olympics s-au obișnuit să fie susținuți și aclamați doar de familie, prieteni și voluntari, ei nebeneficiind de atenția publicului.

Odată cu participarea lor la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics de la Los Angeles, cel mai mare eveniment sportiv umanitar din lume din acest an, sperăm că putem schimba acest lucru. Îți propun să te alături și tu campaniei lansate de Fundația Special Olympics România și să devii fanul acestor sportivi.

Nadia Comăneci, Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu, Ana Maria Brânză, Leonard Doroftei, Federația Națională de Lupte, Ianis Zicu, Andreea Răducan, Alin Moldoveanu, Elisabeta Lipă, Cristina Neagu sau Cristina Vărzaru sunt doar câteva dintre numele care s-au alăturat campaniei până în prezent. Vezi mesajele lor și restul galeriei de sportivi care susține campania pe pagina de Facebook Special Olympics.

Eu sunt alături de sportivii Special Olympics România și îi susțin. Alătura-te și tu cauzei lor și devino suporterul lor. Tot ce trebuie să faci este să intri pe aplicația dedicată campaniei, să alegi din echipa cărui sportiv celebru vrei să faci parte și să dai un share, pentru ca și mai mulți prieteni de-ai tăi să afle și să poată deveni fani, la rândul lor.

Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics se vor desfășura în perioada 25 iulie – 2 august, echipa României având o delegație compusă din 29 de sportivi ce vor concura la șase discipline olimpice: înot, gimnastică artistică, bocce, tenis de masă, fotbal unificat și atletism.

Tags:

3 comentarii

  1. Robert says:

    Nu merge linkul aplicatiei, e corect? e o problema de la ei? te intreb ca vreau sa scriu si eu despre ei pe noul meu blog de sport 36fit[dot]com .
    Da-mi un mail daca ai noutati ceva. Mersi
    Robert

  2. Iacob says:

    O initiativa foarte frumoasa si de apreciat!

  3. Aveti mai jos un link cu doi dintre acesti sportivi si nevoile lor…multumesc.
    https://www.facebook.com/BeAButterflyOfficial?fref=nf

Comentează