MANAFU*

Abonamente Evensys

Te invit sa nu ratezi Untold Festival

Untold Festival

Pe unii finalul de weekend îi va prinde pe Litoral, pe alții la Cluj-Napoca, la Untold Festival, cel mai mare eveniment de muzică electronică din România, de până acum. Iar dacă îl judecăm după line-up, poate fi numit cel mai mare festival al României, în 2015. Aștept și cifrele de audiență pentru a-i acorda titlul suprem, cu voce tare.

Din păcate, ratez seria de concerte din Capitala Europeană a Tineretului, dar voi fi conectat la tot ce se întâmplă la Untold, prin ochii Andrei, unul din bloggerii oficiali ai festivalului, care a scris textul următor.

***

Ce poți face la Untold?

Chiar dacă este prima ediție, lucrurile par că s-au aranjat foarte bine și abia aștept să văd ce se-ntâmplă.

Va fi o primă experiență de acest gen foarte interesantă pentru mine. Un alt Cluj pe care-l văd dintr-un alt punct de vedere, o călătorie muzicală, dar și o redescoperire a orașului pe care îl vizitez foarte rar datorită distanței. Și primul meu festival de 4 zile și 4 nopți. Cu siguranță o provocare pentru toți cei pasionați de tot ce-nseamnă adrenalină.

Organizatorii au pregătit locuri pentru sesiuni de parkour, tatuaje cu henna și nu numai, poți experimenta chiar și tiroliana peste lac, workshop-uri, tururi ghidate prin oraș sau prin apropiere, salturi în tandem și chiar și activități de airsoft, plus multe alte activități de relaxare. O să vreau să fac un salt și în piscina de la ștrandul Sun. O să fie momentul de răcoare pentru tot ce se va-ntâmpla în cele 4 zile.

Ești rugat, chiar obligat, să nu ratezi niciun moment de distracție.

Ce poți să asculți la Untold?

O să ne bucurăm de un program de peste 80 de ore de muzică, vom alerga de la o scenă la alta, vom înota prin mulțime ca să ajungem cât mai în față la concertele care ne plac cel mai tare. Vor fi prezenți peste 300.000 de oameni, peste 150 de artiști internaționali și naționali. Avicii, Armin van Buuren, John Newman, Wilkinsom, Tom Odell, Gramatik, Gentleman și mulți mulți alții.

Pe mine mă veți găsi sigur la majoritatea trupelor românești, dar și la Tom Odell, pe care-l revăd a doua oară, la fel și John Newman. O să fiu în față și la Gentleman, pe care-i ascultam când aveam 16 ani, și desigur, nu vreau să ratez iar un show Armin van Buuren, pe care sigur o să dansez.

E bine să vă pregătiți din timp cu programul pe zile, să downloadați aplicația, valabilă atât pe iOS, cât și pe Android și să vă organizați un pic. Scenele sunt destul de depărtate și nu vreți să ratați cele mai faine trupe.

Programul pe zile îl găsești aici.

Ce poți să vezi în Cluj?

Deși nu ne-am mai întâlnit de mult, eu și Clujul, am aflat între timp de câteva locuri foarte interesante pe care trebuie să nu le ratăm. Grădina Botanică din Cluj este cea mai frumoasă din țară, de neratat este și Salina Turda, care nu e foarte departe de oraș, și câteva locuri faine, cum spun ardelenii, de mâncat și stat relaxat ar fi Livada, Casa Boema, Joben. Mai aștept completări din partea voastră. Și să nu uităm de Donuterie, unde presimt că va fi coadă mare.

Urmăriți blogul lui Cristian, dar și pe-al meu și conectați-vă la tot ceea ce va-nsemna Untold, chiar și de la distanță. O să fie frumos!

Ne vedem în 2 zile. Start couting! #Untoldiscoming

***

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca. Banca Transilvania, Banca Oamenilor Intreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.

2 comentarii

  1. […] despre băuturi bahice și altele, atât pe rețelele mele sociale, cât și pe blogul lui Cristian, care mi-a oferit ocazia să ajung să ascult muzica pe care și-ar fi dorit el să o […]

  2. Melania says:

    La Donuterie a fost tot timpul coada si uneori timpul de asteptare a fost de o ora jumatate, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie acum :))))

Comentează