MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone face echipa cu Dropbox si ofera gratuit 25 GB spatiu de stocare

vodafone-backup-plus

Eu folosesc Dropbox de mai bine de cinci ani. Până acum mai puțin de un an, am beneficiat de un spațiu gratuit de stocare de 20 GB. Când acesta nu a mai fost de ajuns și am decis să îmi țin mai multe fișiere în cloud, am devenit abonat. Acum am la dispoziție 1 TB.

Pentru cei care cunosc Dropbox (și nu numai), Vodafone are o ofertă gratuită interesantă. Pentru un an, clienții operatorului au un extra spațiu de 25 GB în Dropbox, ce poate fi folosit de pe smartphone prin intermediul aplicației Backup+ (iOS și Android). Mai multe detalii sunt aici.

Prin intermediul aplicației Vodafone Backup+, utilizatorii își pot sincroniza contactele, salva fotografiile, videoclipurile și fișierele audio în cloud, iar acestea rămân în siguranță inclusiv în situația pierderii sau a schimbării terminalului, fiind sincronizate și organizate automat într-un nou smartphone sau tabletă.

2 comentarii

  1. Leonidas says:

    mda, din pacate ca toate ofertele companiilor de telefonie in special sunt cu niste *stelute (asteriscuri) care sunt mai putin mediatizate ca nu dau bine.

    1. doar pentru clientii noi; deci eu care deja mi-am crescut limita dropbox prin diferite promotii nu am nici o treaba cu oferta indifferent ca am Vodafone sau nu.
    2.nu scrie nicaieri clar daca dureaza doar 1 an iar apoi imi e retrasa capacitatea; si ce se intampla cu datele;
    3. ca alte oferte de la companiile telecom, are prea multe limitari si acel asterisc degeaba.
    4. imi place ca exista constant o idee si o promotie noua dar de multe ori nu reprezinta ceva util; ce sens are sa ma faci atent daca nu sunt interesat(oferta nu e interesanta) a doua oara nu voi mai baga in seama brandul tau sau nu voi apela la serviciile tale pentru ca nu-mi place politica asta de a te preface mare inventator cand doar ai redenumit un produs.

  2. Alexandru says:

    25 de gb de stocare pare o momeala pentru ca odata ce te-ai atasat de acest serviciu o sa doresti un spatiu mai mare, pentru care evident trebuie sa platesti.

Comentează