MANAFU*

Abonamente Evensys

Descopera: Nespresso Boutique

nespresso romania

De aproape 8 ani, sunt client Nespresso, iar de anul trecut am devenit membru al Club Nespresso Austria. De aceea mă bucur să vă anunț că acum avem un magazin dedicat și în București, pe Calea Dorobanți.

Nespresso este un brand de cafea premium, ce aparține Nestlé, prezent în 62 de țări, în care a deschis peste 400 de magazine exclusive. Brandul a reușit să creeze o foarte frumoasă experiență în magazine, ce pornește de la design interior, oferta mereu actualizată, varietatea de espressoare până la felul în care comercializează cafeaua (vânzătorii sunt consilieri și în mult locuri primești bon de ordine) și degustarea post-cumpărare, într-un mic bar.

Pentru cei care nu ajung în București prea curând sau sunt mai comozi din fire, există de câteva luni și magazinul online dedicat pe România.

5 comentarii

  1. flo says:

    Oare la Bucuresti…exista posibilitatea sa degusti post-cuparare?…In Budapesta cineva iti face cafeaua…la Vienna esti pe cont propriu

  2. da, si eu m-am mirat la viena cand am primit capsula sa imi prepar singur cafeaua. merg azi acolo sa vad cum e.

    pe “vremuri” primeai o cafea chiar fara sa cumperi.

  3. Monica says:

    Poti sa degusti si fara sa cumperi. Am trecut si noi pe acolo.

  4. Camelia says:

    Am trecut si noi pe acolo, in urma recomandarii de pe blog. Personal, ne-a placut, o experienta frumoasa!

  5. […] Nespresso am mai scris pe blog după prima vizită la noul concept store oficial al brand-ului în România și la scurt timp de […]

Comentează