MANAFU*

Abonamente Evensys

Apple a lansat cel mai putin interesant iPhone din istorie

iphone-6s-si-iphone-6s-plus

Dacă acum un an îmi declaram dezamăgirea față de noul design al iPhone 6 (cu care m-am împăcat un pic între timp), despre iPhone 6S și iPhone 6S Plus, anunțate în seara aceasta, nu aș avea multe de spus. Lansarea nu m-a captivat prin noutăți (poate alții sunt mai entuziaști), singurul lucru care mi-a atras atenția fiind funcția 3D Touch. Unii poate sunt încântați de Live Photos. Probabil există deja pe undeva o aplicație care face același lucru. Altfel, întrebarea “Aveți și pe roz?” a căpătat sens și în universul Apple.

M-am uitat mai mult la Programul iPhone Upgrade, care sună bine la prima strigare. Practic, de acum înainte poți lua cu chirie un iPhone, până la apariția unui nou model după un an, pentru 32$ sau 37$ lună (în US). Pe acest sistem, după primul an, vei fi plătit 384$ pe terminal, însă nu îți va rămâne cel vechi ție.

Eu folosesc de doi ani sistemul buy-back al Vodafone și plătesc sume decente sau deloc (când fac upgrade și la abonament) pentru noul iPhone. Probabil și anul acesta voi face la fel, în decembrie.

iPhone 6S este un model de tranziție, mai mult decât au fost 4S și 5S. Se va vinde? Sunt convins! însă va mai reuși măcar să se apropie de vânzările iphone 6 și 6 Plus? Dacă încercați un răspuns, priviți și evoluția vânzărilor din ultimii ani.

unnamed (3)

4 comentarii

  1. Dan says:

    Nu cred că este neinteresant. Ca utilizator de 6 Plus îți mărturisesc că vreau noul 6S Plus. Procesor nou, cameră foto nouă, 3D Touch și toate celelalte. Fac pariu că vor avea succes 😉

  2. Dan, nu are stralucire. Desigur, e o masina mai buna decat precedentul, dar cei mai multi nu cumpara iPhone pentru procesor. Singura chestie e 3D touch, dar si aia e pentru consumatorii de content si oamenii multitasking. Cand cei mai multi joaca Candy Crush si dau mesaje pe Whatsapp, e total neinteresant. Macar cand a aparut Siri, a fost rumoare desi putini o folosesc in afara US. Daca spuneau ceva de baterie, atunci se schimbau datele problemei. Practic vedem ca iPhone baga tare la “motoare” si in rest fie nu mai are cu ce sa iasa in fata, fie tine totul pentru iPhone 7. Sunt convins ca Samsung, HTC si LG au features mai tari ca iPhone.

    Din punctul meu de vedere, cea mai importanta lansare de ieri a fost Apple TV.

  3. Afacerist.ro says:

    Stiti care a fost reactia prietenilor mei cand au vazut telefonul meu Allview X2 Soul Mini ? … Oau asta e noul Iphone ? Mama ce subtire si ce usor e …

    iPhone nu e nici cel mai subtire, nici cel mai rapid, nu face nici cele mai bune poze …

  4. Claudiu says:

    Oi fi eu singurul care inca am iphone 4s si sunt multumit?
    Chiar nu vad vreun motiv de upgrade cand telefonul meu inca “does the job”.
    La urma urmei, toate astea sunt unelte, cum zicea Vali acum un an:
    http://www.zoso.ro/despre-tehnologie-unelte/

Comentează