MANAFU*

Abonamente Evensys

Cinci motive pentru a instala Bitdefender Antivirus 2016

bitdefender-antivirus-2016

Ce putem prezice cu siguranță despre Internet în 2016 este că Facebook va continua expansiunea mondială și că numărul atacurilor informatice de orice fel va crește. Cu cât avem mai multă tehnologie, cu atât apăr mai multe probleme, iar munca oamenilor care se ocupă de securitatea informatică nu va fi plictisitoare niciodată. În fiecare an de acum încolo, va mai apărea câte un somethingware.

Cea mai apreciată soluție de securitate la nivel mondial, Bitdefender, anunța astăzi lansarea suitei pentru utilizatorii individuali Bitdefender Antivirus 2016, ce pune accent foarte mult pe apărarea datelor personale împotriva atacurilor de tip ransomware. Acest tip de amenințare a făcut de 50 de ori mai multe victime la nivel mondial în ultimul an față de anul precedent prin blocarea dispozitivelor și solicitarea de recompense.

Bitdefender Antivirus 2016 oferă mai multe facilități utilizatorilor. Iată 5 motive pentru a instala noua suită:

Ransomware Behavioral Detection este o dublă protecție care analizează activitatea tuturor aplicațiilor pentru a detecta comportamente similare clasei de viruși ransomware și pentru a bloca orice aplicație care încearcă să cripteze date de pe terminalul utilizatorului.

Noul Firewall oferă o performanță îmbunătățită în localizarea cu precizie a atacurilor, prin filtrarea întregului trafic de la și către dispozitiv, inclusiv cel al rețelei Wi-Fi.

Consola Bitdefender Central permite utilizatorilor să își administreze conturile, licențele și dispozitivele și să aibă acces rapid la servicii de asistență.

OneClick Optimizer menține viteza de rulare a sistemului la nivel maxim, fără bătăi de cap și fără a fi nevoie de un proces complicat de configurare.

Modulul Autopilot a fost perfecționat de-a lungul celor 10 ani de experiență în lupta împotrivă amenițărilor cibernetice. Ia automat cele mai bune decizii de securitate, fără intervenția utilizatorului.

Te invit așadar să încerci noua suită Bitdefender și să susțiie Inteligența din România!

***
Bitdefender este unul dintre partenerii pe termen lung ai blogului Manafu.ro

4 comentarii

  1. Kathy says:

    Dintre toate antivirusurile pe care le-am avut, pot zice ca sunt doua pe care le ador, mai ales variantele freeware. Bitdefender si Comodo.
    Iar ca resurse, Bitdefender-ul e mai bun ca nu papa atatea resurse si e chiar bun si simplu. Toate device-urile din casa mea au Bitdefender instalat. Si nu am niciun virus pe nicaieri.

  2. De 15 ani de zile n-am folosit niciodata un antivirus, n-am avut probleme si nici nu o sa am. Atunci cand ai un sistem de operare licentiat, update periodic, nu descarci nimic ilegal si nu accesezi site-uri ilegale sau nesigure, nu vad de ce sa folosesti si un antivirus, parerea mea.

  3. Eduard says:

    Folosesc de cativa ani Bitdefender si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Nu am avut nicio problema cu el si nici nu foloseste foarte multe resurse.

  4. zoltybogata says:

    Anul trecut prin vară am primit o licență de Bitdefender pt 12 luni și am avut siguranță maximă. De vreo 3 luni mi-a expirat, am vrut să iau altă licență și nu am cum plăti, prin curier oare se poate comanda? online nu știu, nici nu pot. Multă sănătate

Comentează