MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Castiga un MacBook Air si tablete Samsung de la VEKA

M-am cam distrat în vacanţă pozând tot felul de momente ale zilei de la fereastra mea, fiind cu gândul la campania VEKA România din care fac parte că promotor şi jurat în concursul de fotografie destinat bloggerilor.

Astăzi am o veste bună şi pentru dei care nu au un blog, dar au surprins imagini frumoase de la ferestrele lor. VEKA a lansat o aplicaţie de Facebook în care utilizatorii de Internet pot caştiga la rândul lor multe premii:

• Premii principale: un MacBook Air, voucher cadou în valoare de 670 euro şi un curs foto la F64.
• Premii pentru cei care dau share public la ei pe Facebook pozelor pe care şi le personalizează cu layout-ul VEKA, în aplicaţie – 2 tablete Samsung Galaxy Tab
• Premiu pentru poza care primeşte cele mai multe like-uri în galerie: o tabletă Samsung Galaxy Tab

Evident, şi bloggerii care au intrat deja în primul concurs sunt bineveniţi în aplicaţie, cu creaţiile lor publicate deja sau cu altele viitoare.

buton-aplicatie

7 comentarii

  1. Andrei says:

    Acest concurs e doar pentru cei care nu au un Blog, sau are voie toată lumea? că nu mai înțeleg.

  2. Concursul in aplicatia de pe Facebook e pentru toata lumea. Sunt deci doua concursuri: cel pentru bloggeri anuntat anterior (care tine de hashtag mai mult) si acesta din aplicatia FB, care e pentru toata lumea.

  3. andreea says:

    2015 si inca se fac concursuri cu like-uri ??!!

  4. Da, se fac! Facebook nu mai are nimic impotriva. In plus, popularitatea e doar o componenta, nu concursul principal. Mai mult, Like pentru Popularitate e un pic diferit de Like ca sa ai posibilitatea sa castigi.

  5. Calin Andreea Daniela says:

    Imi poti spune cum inscriem articolul in concurs? Multumesc!

  6. Cristina says:

    Care este diferenta intre Like pentru Popularitate si Like pentru castig?

  7. In regulament ce spune?

Comentează