MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum arata noul Apple Shop din Bucuresti

apple-shop-crangasi-bucuresti

Am avut ocazia să vizitez până acum câteva din cele mai mari magazine Apple din lume: cel din New York (chiar acum o săptămâna) și cel din Istanbul (care e chiar uimitor). De fapt, de câte ori vizitez un oraș cu Apple Store, fac o vizită cel puțin și cumpăr ceva. Pentru experiența pe care o am în magazin.

Nu există casierii, nu există case de marcat la vedere. Toți consilierii sunt și vânzători în același timp. Comenzile se dau de pe telefoane, dotate cu POS, iar dacă plătești cash, unele mese de prezentare ascund un sertar de unde ți se dă restul. Există câțiva coordonatori de vânzări, care – atunci când este aglomerat magazinul – îți desemnează un consilier. Nu am așteptat la New York mai mult de 2-3 minute.

După achiziție, ești întrebat dacă ai nevoie de asistență pentru utilizarea produselor (vorbesc de hardware). Eu am cumpărat un Apple Watch și am zis “Da, mi-ar plăcea să îl pornim chiar acum!”. Am fost invitat într-o zonă specială, în care alt consilier m-a preluat și mi-a activat ceasul, l-a conectat la telefon și mi-a explicat the basics. Toată vizita mea a durat până în 20 minute.

Avem acum un Apple Shop și în România

De astăzi, în București, avem un Apple Shop, în cadrul complexului de retail eMAG din Pța Crângași. Nu este un Apple Store (acestea fiind deschise doar de Apple), dar este cea mai bună opțiune pentru cineva care vrea să între în Universul Apple. Design-ul spațiului urmărește detaliile unui magazin oficial, iar consilierii au trecut prin training-uri Apple, din ce am înțeles.

Iată cum arată Apple Shop!

 

Astăzi, fanii Apple și nu numai au parte de niște reduceri extraordinare, cu ocazia deschiderii Apple Shop.

3 comentarii

  1. bruzli says:

    Partener apple iar pe site-ul emag nu mai au tastatura apple cu fir: Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG. Las ca au altii…

  2. Cerere prea mare!

  3. Da, merita o vizita

Comentează