MANAFU*

Abonamente Evensys

Fii Voluntar de Profesie!

voluntar-de-profesie

Sunt alături de programul Voluntar de Profesie încă de la începutul său în România. Vorbesc în fiecare an  despre social media voluntarilor care și-au lăsat job-ul pentru câteva luni pentru a lucra într-un ONG. Le arăt cât de importantă este comunicarea online pentru un proiect social și caut să îi inspir să fie consecvenți în prezența pe blog sau în rețelele sociale. Cu media în scădere și cu o lipsă de interes față de faptele bune, voluntarii trebuie să își facă singuri promovare.

Voluntar de Profesie este un proiect internațional pornit de Fundația Vodafone, care a ajuns în România la cea de-a șasea ediție. Programul se adresează tuturor celor care își doresc să schimbe în bine viața oamenilor și a comunităților din care fac parte. Mai mult, împlinește dorința de a fi voluntar pentru cei care vor să fie de ajutor, dar în același timp trebuie să își asigure salariul cel de toate zilele. Fundația Vodafone asigură salariul pentru toată această perioadă de voluntariat.

Programul este deschis pentru 9 persoane și durează 9 luni. Toate detaliile esențiale despre proiect și înscrieri le găsiți aici.

6 comentarii

  1. francisc says:

    Mai multe detalii cum pot găsi?

  2. Intra in link-ul dat. Ajungi in aplicatie si ai link spre detalii.

  3. francisc says:

    Am intrat insa imi pun intrebari la care nu am cum sa stiu un raspuns pertinent.
    Tu zici aici de salarii. voluntariat cu salarii?

  4. Iulian says:

    Parerea mea, voluntariatul trebuie sa fie o un “loc de munca” de unde sa pleci cu informatii pe care le poti oferi. Am facut voluntariat acum ceva vreme la un ONG, am ajutat la construirea a doua case. Ce am invatat? Cum se face betonul si cum se zideste. Si nu, nu am fost platit, pentru ca de asta se cheama voluntariat. O faci gratuit. Vodafone ar putea sa faca ceva mai complex, la nivel de judet, nu doar noua persoana.

  5. Iulian, Voluntar de Profesie e un program international care promoveaza voluntariatul in randul celor care nu o pot face din cauza job-ului. Pe de alta parte, cred ca Fundatia Vodafone e cea mai implicata fundatie de corporatie din Romania. Mergi pe site-ul lor sa te convingi cate lucruri a realizat fundatia pentru romani. Da, le fac reclama, ca i-am vazut in “actiune”.

  6. motoc says:

    vreau sa fiu voluntar ! ce conditii trebiue sa indeplinesc ? ce sa fac ? unde scrie ? multumesc !

Comentează